.

.

CCSmall Oppo Reno 8 Pro 5G Чанта-портфейл за телефон с картодържателя, за жени, за носене Reno8 Pro, Луксозен Просто Обикновен калъф от изкуствена кожа с панти капак за Oppo Reno 8 Pro CS, Ч?

CCSmall Oppo Reno 8 Pro 5G Чанта-портфейл за телефон с картодържателя, за жени, за носене Reno8 Pro, Луксозен Просто Обикновен калъф от изкуствена кожа с панти капак за Oppo Reno 8 Pro CS, Черен

BGN 3.00
Брой продукти
Налично

Стилен и изчистен дизайн, удобен за носене 【Сгъваема поставка, регулируема каишка за китката 】 Сгъваема поставка освободи ръката си при гледане на видео, четене и общуването лице в лице. 1 х калъф за вашия телефон (телефона е в пълен комплект не е включена).Калъф за носене и удобен за поставяне в чанта поради своята преносимост.Съвместима модел : Специално внимание!приложимо само за Oppo Reno 8 Pro 5 G, моля, потвърдете вашия модел телефон.Регулируема каишка за китката плътно облегает ръка своята практика-на портфейла за телефон, за да се избегне загуба.Качествено сервизно обслужване : ние се стремим към удовлетворяване на нуждите на клиентите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. Текстура на материала : Прекрасен калъф е изработен от неръждаема композиране на кожата отвън и мека вътрешна обвивка от TPU. 【Отлична защита, точни деколтета】 Висококачествен външен материал PU и мек вътрешен материал TPU осигуряват отлична защита мобилно устройство от надраскване, удари и замърсявания.Точни деколтета ще гарантира лесен достъп до всички бутони, камера, динамика и включете в контакта, без да махате калъф.Пратката включва : . 【Reno8 Pro 5 G с държач за карти】Чанта-портфейл е оборудван с отделения за карти, отделение за пари и поставка за краката, която може лесно да се съхранява вашите карти и пари.

Подробности

Избор на купувачи