.

.

Шапка за душ в триизмерна златен лента, за 1 опаковка, двойна водоустойчива мека подплата PEVA (шарени) и Шапка за душ серия Rainbow 1 Опаковка, Двойна водоустойчива мека п?

Шапка за душ в триизмерна златен лента, за 1 опаковка, двойна водоустойчива мека подплата PEVA (шарени) и Шапка за душ серия Rainbow 1 Опаковка, Двойна водоустойчива мека подплата PEVA 12 инча (B)

BGN 3.33
Брой продукти
Налично

Предимство е : Шапка за душ лесно се облича и да стреля благодарение на вшитой мека еластична лента, гъвкава и еластична, декоративен подгъва го прави стилен и удобен, в чорап и бл 【Водоустойчив материал】 Двупластова душ капачка е направена от висококачествен материал PEVA. 【Стилен външен вид】Дизайн на шапки за еднократна употреба за душ серия "Rainbow" е вдъхновен от образа на ярка или цветна "Дъга". 【Удобство】 Лесно се побира и се отстранява благодарение на вшитому мека эластичному, гъвкав и эластичному декоративному дъното, което го прави стилен, лесно се побира и се отстранява. 【Удобство】 Лесно се побира и се отстранява благодарение на вшитому мека эластичному, гъвкав и эластичному декоративному дъното, което го прави стилен, лесно се побира и се отстранява.Нова шапка за душ серия от Rainbow (на ивици) XL 1 опаковка и шапка за душ серия от Rainbow (B) XL 1 опаковка описание на продукта : Продуктът е произведен от висококачествен материал PEVA. 【Стилен външен вид】Дизайн на шапки за еднократна употреба за душ серия "Rainbow" е вдъхновен от образа на ярка или цветна "Дъга". Няколко стилове създават много впечатления. 【Водоустойчив материал】 Двупластова душ капачка е направена от висококачествен материал PEVA.Непромокаеми шапки за душ ще си останат сухи и да се насладят на удоволствието от вземане на душ.Непромокаеми шапки за душ ще си останат сухи и да се насладят на удоволствието от вземане на душ.Тя може да предпази косата от намокания. 【Хубава гледка】 Шапка за душ с опростен елегантен дизайн съответно бял и син цвят, добър избор за вземане на душ, готвене, маски за коса и СПА.Животът ви ще стане по-цветна!.Този материал притежава най-добрите водоустойчиви характеристики.

Подробности

Избор на купувачи