.

.

Дамски щипки за коса, дамски шнола-нокът, многофункционални щипки за коса, подходящ за различни прически, дамски аксесоари за стайлинг на коса. комплект от 3 части (ч

Дамски щипки за коса, дамски шнола-нокът, многофункционални щипки за коса, подходящ за различни прически, дамски аксесоари за стайлинг на коса. комплект от 3 части (черен)

BGN 4.00
Брой продукти
Налично

【Широко приложение】 е Подходящ за увивни, вълнообразни, преки, къдрава, тънки, къси, средни и дълги косми; украса за черни и кестени на косата; удобна за носене, без да уврежда косата 【Широкото използване на】 Са подходящи за различни стилове на облекло, като партита, церемонии, рождени дни, банкети, тържества, фотография и т.Просто скрутите и подстригване на косата. могат бързо да приведе в ред косата си. 【Лесна употреба】 : Нашите фиби за коса са лесни и удобни за употреба.【Използван материал】Шнола за коса е изработена от висококачествен акрил материал.Какво е включено в комплекта : 3 опаковки заколок за коса. 【Гаранция】 - Ако имате някакви допълнителни въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.Удобни за носене и не поцарапает кожата на главата.Технически характеристики : Материал : Щипки за коса са изработени от висококачествен акрил материал, който е лесен за носене и не поцарапает кожата на главата.Бойниците са предназначени за изключително надежден задържане на косата, независимо от това, колко са дебели или тънки.

Подробности

Избор на купувачи