.

.

Dirrelo е Съвместим с iPad на 10-то поколение, калъф 2022 за новия iPad, Мек Защитен калъф от TPU с държач за моливи, калъф-поставка Trifold, Предназначен за iPad 10,9 инча, Калъф за автом?

Dirrelo е Съвместим с iPad на 10-то поколение, калъф 2022 за новия iPad, Мек Защитен калъф от TPU с държач за моливи, калъф-поставка Trifold, Предназначен за iPad 10,9 инча, Калъф за автоматичен режим на сън /събуждане,

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

Модели съвместимост : Освен това има и слот за 1-во зарядно устройство конектор на Apple Молив, който ви позволява да си кабел за зареждане жак за сигурност, и вие не се притеснявате, че ще го изгуби. ? Функция за автоматично преминаване в режим на готовност : Вътрешна магнитна лента на предната част на капака автоматично активира вашия 10,9-инчов i Pad при отваряне на предния капак или превежда на i Pad в режим на сън, когато го затворите, това може да намали консумацията на енергия и максимално да се удължи времето на изчакване на вашия i Pad, 10-то поколение.? Предназначен за i Pad 10,9 инча : защитен калъф Dirrelo е съвместим с новия i Pad на 10-то поколение 2022 година на издаване.Номер на модел : A2696/ A2757/A2777 (Забележка : не е съвместима нито с какви други устройства).При настройката под ъгъл 60 °, той е идеален за гледане на филми и четене.Междувременно точни деколтета улесняват достъпа до всички контроли и функции.Урегулирани на ъгъл от 30 °, той може да се използва ежедневно както за ежедневна употреба в офиса, така и за набиране на текст. Поддържа ли този калъф 1-та зареждане на Apple Молив?. С какви модели i Pad ще бъде съвместима този калъф?. ?Вграден държач Apple Молив 1-во поколение и адаптер USB-C: Има слотове за Apple Молив (1-во поколение) и конектор за зареждане. (Забележка : Не е съвместима нито с какви други устройства). ? Режим на гледане под ъгъл от 30 ° и 60 °.Често задавани въпроси : .i Pad на 10-то поколение 2022 година Нова версия на 10,9 инча (A2696 / A2757 / A2777). (Камера, микрофон, портове за зареждане, Touch ID, жак за слушалки и бутона за регулиране на силата на звука).

Подробности

Избор на купувачи