.

.

Делото на таблета iPad на 10-то поколение, Калъф за деца и момичета, Калъф за iPad на 10-ти 2022 10,9, Калъф с крила, Поставка с притежател на Молив, Здрав калъф за iPad на 10-то поко?

Делото на таблета iPad на 10-то поколение, Калъф за деца и момичета, Калъф за iPad на 10-ти 2022 10,9, Калъф с крила, Поставка с притежател на Молив, Здрав калъф за iPad на 10-то поколение 10,9 (2022), Ръкави за седалките

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

Траен и приятен на допир защита на вашия таблет от надраскване, прах и сажди и опростете начина си на живот с помощта на нашия качествена кожа своята практика. Деколтета, осигуряване на достъп до порта за зареждане и колонки.Какво е включено в комплекта : 1 калъф, който предпазва от падане. са разположени точно, без никакви препятствия. Повдигнати рамка около екрана, без вграден защитен филм.Настройте на най-добрия ъгъл за гледане на видео, работа и набиране на текст.Текстурирани гумена повърхност предпазва вашия таблет от подхлъзване, драскотини и отпечатъци от пръсти. Вградена поставка добре е съвместима, тя може да се сгъне, тя не заема място.Достъп до гнездо за слушалки и силата на звука може да се получи, докато е в джоба.(Стилус в комплекта не е включена!)Ярък дизайн на каботажните wings освобождава ръцете си и прави вашия ipad уникален.Проверете модел на задния панел на таблета си, моля, потвърдете модел, преди пускането на поръчката. Лесен монтаж и демонтаж. защита на вашия таблет от надраскване, прах и сажди и опростете начина си на живот с помощта на нашия качествена кожа своята практика. Направено за таблет. 【Съвместимост】 Калъф за таблет butterfly wings е подходящ САМО за i Pad на 10-то поколение с диагонал 10,9 инча, издаден през 2022 година.Характеристики на продукта : Вграден държач за моливи /поставка / точни деколтета за седалките i Pad на 10-то поколение вграден държач за моливи позволява лесно да се съхранява и транспортира Apple молив. Професионален дизайн - точни деколтета и пълен достъп до всички контроли и функции.Достъп до гнездо за слушалки и силата на звука може да се получи, докато е в джоба.Осигурете защита за вашето устройство. Забележка : Молив в комплекта не е включена.Прахоустойчив калъф удължава живота на вашата дъска. Забележка : Ако имате някакви въпроси относно нашата капаци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Подробности

Избор на купувачи