.

.

KUKUSOUL 3D Стикери за стена с Пеперуди Декор 24 броя Цветни Стикери за стена с Пеперуди, Стикери за Стена с Пеперуди за Деца, Момичета, Малки Жени, Спалня, Хол, Стенни Изку?

KUKUSOUL 3D Стикери за стена с Пеперуди Декор 24 броя Цветни Стикери за стена с Пеперуди, Стикери за Стена с Пеперуди за Деца, Момичета, Малки Жени, Спалня, Хол, Стенни Изкуство, Декор KUQI007HZ

BGN 7.19
Брой продукти
Налично

Стикери пеперуди на стената може да се прилага за всички гладки повърхности като стени, врати, шкафове, пластмаса, Метал, Теракот, хладилници, лаптопи, автомобили и тУважаеми клиенти : Ние вярваме качеството на обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност наш основен приоритет.Набор от стикери с пеперуди - 24 бр стикери с изкуствени пеперуди в различни размери, ярки цветове, прилича на истинска пеперуда.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте първо да се свържете с нас.Добре дошли в магазин KUKUSOUL KUKUSOUL Общо 24 бр 3 D стикери за стена с пеперуди за Украса на дома, детски стаи, интериор за спални. Използвайте В продължение на дълго време - стикери за стена с пеперуди, изработени от PVC-материал, издръжлив, предпазват от прах, удобни за почистване, което удължава живота на пеперуда.Преди монтиране на стена трябва да се залепи самозалепваща се лента.Тази пеперуда е комбиниран продукт, тя има функция на магнитното усвояване. добри декоративни ТЕЛА - можете да ги използвате за декорация тематични партита, музея на пеперуди, детска стая, партита в градината, фон за снимки, Коледа, сватба, рожден ден и т., Пеперудите са залепени са за повечето гладки и твърди стени.Приятен ви пазаруване! ٩(๑❛ᴗ❛๑)۶.

Подробности

Избор на купувачи