.

.

Бутилки за вода equi aqua от неръждаема стомана за фитнес, работа, пътуване, офис – Прости Съвременните Бутилки за вода с вакуумна изолация с двойни стени – Метална бут

Бутилки за вода equi aqua от неръждаема стомана за фитнес, работа, пътуване, офис – Прости Съвременните Бутилки за вода с вакуумна изолация с двойни стени – Метална бутилка за вода с меко гумено покритие (сив)

BGN 14.99
Брой продукти
Налично

Нашият ангажимент се проявява във всеки детайл, започвайки с гумен покритие срещу отпечатъци от пръсти, което спестява на вашия флакон в първоначалния си вид, и завършва с трайни прахово покритие и огледален образ краища, роден заобиколен от злато почистена контроли, осигуряващи устойчивостДали искате да се освежите след интензивна тренировка или да се затоплят в студен ден, нашата бутилка ще си напитка, точно такъв, какъвто ви харесва. ???-???? ????????? : Грижата за вашето здраве и удобство, нашата бутилка за вода с двойни стени, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8 с капак, която му осигурява херметичността.Изберете от класическото бяло, безметежното светло син, освежаваща светло зелено, светло тъмно синьо, очарователен розов, дълбоко тъмно зелен или гладък сив.Това не е просто покупка; това е перфектният избор за вашите дневните нужди на влага.Това не е просто покупка; това е перфектният избор за вашите дневните нужди на влага.Поръчайте изолированную бутилка за вода equi "аква" и съживете режим овлажняване, благодарение на нейния ненадминато качество, трайност и стил. ????? ??????? ???? : Нашата бутилка за вода за фитнес зала с капацитет от 25 унции гарантира, че ще остане свеж по време на интензивни тренировки.Ярки цветове са като допълнение към вашия стил Изразете своя уникален стил с помощта на нашите бутилки за вода, на разположение в множество очарователни цветя. ?????? ??????????? ??????? : Вашите лични предпочитания са важни за нас.Почувствайте лукса във всяка глътка с този ефектен аксесоар, създадена за вашия динамичен начин на живот. ??? ??????? ?????? : Изберете нашата термос за вода не само за нейната функционалност, но и за това, че тя идеално се съчетава с вашия стилен и изискан начин на живот.Нека си шише за вода ще бъде продължение на вашата индивидуалност, прави изявление, където и да отидеш.Ето защо нашата бутилка за вода с вакуумна изолация може да спести от вашите напитки, студени или топли до 24 часа. ????? ??????? ???? : Нашата бутилка за вода за фитнес зала с капацитет от 25 унции гарантира, че ще остане свеж по време на интензивни тренировки.Насладете се на безгрижно влага с помощта на продукт, който отговаря на най-високите стандарти за безопасност и удобство на употреба с гаранция за липса на бпа. ?????? ?? ???? ????????? : бутилка за вода equi aqua от неръждаема стомана с капацитет от 25 унции показва хидратация на ново ниво на стил, като предлага отлична алтернатива на традиционните метални бутилки за вода.Неговият компактен размер удобно се побират във вашата фитнес чанта или раница, като предоставя идеален баланс между функционалност и лукс. ???-???? ????????? : Грижата за вашето здраве и удобство, нашата бутилка за вода с двойни стени, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8 с капак, която му осигурява херметичността.Неговият компактен размер удобно се побират във вашата фитнес чанта или раница, като предоставя идеален баланс между функционалност и лукс.

Подробности

Избор на купувачи