.

.

SEIJY Преносим Пътен Термос От Неръждаема Стомана Безвоздушная Бутилка Запечатани Бутилка Чаша за Пиене (Цвят: бял, размер: 400 мл)

SEIJY Преносим Пътен Термос От Неръждаема Стомана Безвоздушная Бутилка Запечатани Бутилка Чаша за Пиене (Цвят: бял, размер: 400 мл)

BGN 3.00
Брой продукти
Налично

2 Капачката плътно затворена. Материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана, безопасен и гигиеничный. Материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана, безопасен и гигиеничный. Изработен е от неръждаема стомана 304. Липсата на специфична миризма, лесно за почистване.) Бележки : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да купите. на Помещение включва : термос * 1 (не включва демонстрация на други аксесоари за снимките.Спецификация : Материал : Неръждаема стомана Цвят : розов, бял, син. Капачката плътно затворена. Портативен размер, удобен за носене. Портативен размер, удобен за носене. Материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана, безопасен и гигиеничный. Изработен е от неръждаема стомана 304. Липсата на специфична миризма, лесно за почистване. Изработен е от неръждаема стомана 304. Липсата на специфична миризма, лесно за почистване. Капачката плътно затворена.Благодарим ви за разбирането!За многократна употреба на Стъклените бутилки за пиене на вода. Портативен размер, лесен за носене.Обем : 300 мл, 400 мл.Поради различните екрани на компютъра и настройките на дисплея на реалните цветове могат леко да се различават от представените на снимките.

Подробности

Material:
Stainless steel
Color:
pink, white, blue.
Capacity:
300ml, 400ml.
Package Included:
Thermos Cup *1:
(Excludes other accessory demos in pictures.):
notes:
Please allow 1-2cm error due to manual measurement and make sure you don't mind before buying.:
Due to different computer screens and display settings, actual colors may differ slightly from the pictures.:
Thanks for your understanding!:
Reusable Glass Water Drinking Bottles :

Избор на купувачи