.

.

Jdeymat Custom Fit 2023 Honda HR-V при всякакви метеорологични условия постелки за багажник, карго подложка и комплект постелки за облегалката на задната седалка, преработен Мат?

Jdeymat Custom Fit 2023 Honda HR-V при всякакви метеорологични условия постелки за багажник, карго подложка и комплект постелки за облегалката на задната седалка, преработен Материал, черен (стелки за Honda HRV 2023

BGN 3.00
Брой продукти
Налично

Автомобилни гумени стелки за пода, включително и постелки за пода отпред, отзад и в багажника 【Гаранционно обслужване премиум-клас】 Нашите постелки за пода ви предоставят автомобилна техника и защита 24/7 с денонощно обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние обещаваме да направите всеки доволен клиент!. 【Лесно почистване】 Благодарение на устойчивата на атмосферни влияния повърхност и петна просто извадете ги от колата и избършете с влажна кърпа или маркуч, за да си постелки отново изглеждаха като нови. Автомобилни гумени стелки за пода, включително и постелки за пода отпред и отзад, както и за багажника, постелки за облегалката на задната седалка.【Потребителски аксесоари Honda HR-V】 стелки за Honda HR-V 2023. 【Гаранционно обслужване премиум-клас】 Нашите постелки за пода ви предоставят автомобилна техника и защита 24/7 с денонощно обслужване на клиентите. Автомобилни гумени стелки за пода, включително и постелки за пода отпред и отзад, както и за багажника, постелки за облегалката на задната седалка. 【Защита от всякакви метеорологични условия】 За да се гарантира пълна защита на салон на вашето превозно средство от прах, мръсотия, сол, дъжд, сняг, както и за поддържане на чистотата на подовете на вашия автомобил по всяко време на годината. 【Потребителски аксесоари Honda HR-V】 стелки за Honda HR-V 2023.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние обещаваме да направите всеки доволен клиент!.

Подробности

Избор на купувачи