.

.

Кабел USB Type C GELRHONR с десния в левия ъгъл на наклона, 90 градуса, кабел за бързо зареждане на 18 Вата от USB A до C USB (черен, десен, с дължина 1 м)

Кабел USB Type C GELRHONR с десния в левия ъгъл на наклона, 90 градуса, кабел за бързо зареждане на 18 Вата от USB A до C USB (черен, десен, с дължина 1 м)

BGN 7.59
Брой продукти
Налично

✪ Правоъгълен USB C : 90-градусов USB c-кабел има краищата във формата на буквата L, които ни позволяват да се инсталира устройство отстрани, ако това пречи на вашите ръце по време на игри, гледане на видео или сърфиране по време на зареждане ✪ На правилния кабел USB Type A 3. ✪ Бързо зареждане и истинската синхронизация на данни : бързо зареждане с мощност 18 W и скорост на трансфер на данни 5 Gbit /с позволяват не само отговаря на мобилния си телефон като оригиналното зарядно устройство, но и да синхронизирате данни 1 G само за 30 секунди, което спестява време, по всяко време и на всяко място.0 за свързване към USB Type C 3.0 за свързване към USB Type C 3.Характеристики : Заглавие : Правоъгълен конектор USB 3. Кабел USB Type C-това е кабел за бързо зареждане с мощност 18 W, консумира ток 1,5 А - 2 А. ✪ На правилния кабел USB Type A 3. ✪ Реалното тестване на скоростта на предаване на данни е 5 gbps, обърнете се към нашия доклад за изследването, защото този кабел USB A за свързване към USB-C е оборудван с решение на USB 3.1 - Включете централен компютър, монтиране на зарядно устройство или външно захранване с порт USB Тип-A към планшету или смартфон с конектор USB Type-C за синхронизация на данни и зареждане.0 за 90-градусов порта USB 3. ✪ Кабел Type C е много лек, преносим, здрав и красив, с мека обвивка от PVC, лесен за носене, подходящи за офиса, дома, колата и на други места. Реверсивная конструкция конектор тип C.1 - Включете централен компютър, монтиране на зарядно устройство или външно захранване с порт USB Тип-A към планшету или смартфон с конектор USB Type-C за синхронизация на данни и зареждане. ✪ Бързо зареждане и истинската синхронизация на данни : бързо зареждане с мощност 18 W и скорост на трансфер на данни 5 Gbit /с позволяват не само отговаря на мобилния си телефон като оригиналното зарядно устройство, но и да синхронизирате данни 1 G само за 30 секунди, което спестява време, по всяко време и на всяко място.

Подробности

Избор на купувачи