.

.

CERRXIAN 20 см 90-Градусов кабел A USB 3.0 за свързване към USB Type C 3.1 за свързване към кабел, Ляв Ъгъл на USB Type A-C USB За синхронизация на данни и зареждане на Кратко кабел (L)

CERRXIAN 20 см 90-Градусов кабел A USB 3.0 за свързване към USB Type C 3.1 за свързване към кабел, Ляв Ъгъл на USB Type A-C USB За синхронизация на данни и зареждане на Кратко кабел (L)

BGN 1.67
Брой продукти
Налично

1/20 със скорост на трансфер до 5 Gbit/в. Скорост на предаване на данни по кабел : Super Speed USB 3. Моля, обърнете внимание : a. Видео/аудиосигналы не могат да бъдат транспортирани с помощта на този кабел.Конструкция USB 3.USB кабел A-C USB поддържа изходна мощност до 3 ампера за зареждане на вашето устройство., 90-градусов адаптер A USB 3.USB кабел A-C USB поддържа изходна мощност до 3 ампера за зареждане на вашето устройство.Жак B : USB Type C Female3.0 под ъгъл 90 градуса позволява на кабела да има съответната посока на удължаване, за да се избегне износване и недостиг на места на кабела и на входните пристанища оборудване.0 под ъгъл 90 градуса позволява на кабела да има съответната посока на удължаване, за да се избегне износване и недостиг на места на кабела и на входните пристанища оборудване.Моля, обърнете внимание : той не поддържа прехвърляне на видео - и аудиосигналов, като HDMI и VGA.Конструкция USB 3. Конектор A : USB конектор тип A 3.1 Type C към USB A, предназначени за високоскоростен пренос на данни до 5 Gbit/в. Ток : поддържа изходна мощност до 3 Ампера. Той се синхронизира снимки, видео и музика за секунди, значително повишаване на ефективността.Важно : Това устройство не може да се използва с безжични честота устройства Mag Safe поради несъвместимост протоколи за зареждане.Този USB кабел C за да се свържете към конектора USB A ви позволява да свържете вашия лаптоп USB Type-A или със зарядно устройство с USB кабел Type-c, хъб USB Type-c и други устройства, usb c. Поддържа полноскоростную предаване 3.1 Female е предназначен за преобразуване на главната порта USB A на вашия КОМПЮТЪР / лаптоп, централен USB порт-C за прехвърляне на файлове, данни или свързване на мишката, четец-четец, принтер и т. Той се синхронизира снимки, видео и музика за секунди, значително повишаване на ефективността.Важно : Това устройство не може да се използва с безжични честота устройства Mag Safe поради несъвместимост протоколи за зареждане.

Подробности

Избор на купувачи