.

.

Кабел BoxWave Съвместими с Philips VoiceTracer (DVT4110) (кабел от BoxWave) USB адаптер за разширяване, добавете към телефона свързано по USB обзавеждане за Philips VoiceTracer (DVT4110)

Кабел BoxWave Съвместими с Philips VoiceTracer (DVT4110) (кабел от BoxWave) USB адаптер за разширяване, добавете към телефона свързано по USB обзавеждане за Philips VoiceTracer (DVT4110)

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

Като се използва стандарт USB 2 ? [УНИВЕРСАЛЕН], Можете дори да използвате USB адаптер за удължаване на срока за свързване на МИШКАТА или на КЛАВИАТУРАТА!Сега използвайте клавиатурата или мишката, за по-бърза и точна навигация на Voice Tracer (DVT4110).0, вие ще получите резервно копие на всичките си файлове и си вземете ги в най-кратки срокове!USB адаптер за разширяване на Box Wave : ПОВИШЕТЕ вашата производителност!.С лекота преместване във вашия интернет браузър.? [СЪВМЕСТИМОСТ] Кабел Box Wave Съвместими с Philips Voice Tracer (DVT4110).С лекота преместване във вашия интернет браузър.Като се използва стандарт USB 2.Можете дори да използвате USB адаптер за удължаване на срока за свързване на МИШКАТА или на КЛАВИАТУРАТА!Сега използвайте клавиатурата или мишката, за по-бърза и точна навигация на Voice Tracer (DVT4110).Адаптер за разширяване на USB - то хост-адаптер OTG (On The Go), който се свързва към USB Type-C вашето Voice Tracer (DVT4110) и го превръща в мощен център ЕФЕКТИВНОСТ!. ? [ДОПЪЛНИТЕЛНО МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ] Включете външния флаш устройство за увеличаване на ПАМЕТТА. ? ? [ПРЕНОС на ДАННИ] Излъчване на данни със скоростта на светлината с помощта на адаптер за разширяване на USB.Били ли сте някога исках да си Voice Tracer (DVT4110) е бил по-ПРОДУКТИВНИ?Сега това може да бъде чрез USB адаптер за разширяване на Box Wave!Адаптер за разширяване на USB - то хост-адаптер OTG (On The Go), който се свързва към USB Type-C вашето Voice Tracer (DVT4110) и го превръща в мощен център на ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА!Включете външен флаш устройство за увеличаване на ПАМЕТТА.Като се използва стандарт USB 2.Съхранявайте снимки, музика, приложения и още много други на този флаш памет и да не се допуска попълване на вътрешната памет на вашия Voice Tracer (DVT4110). ? [HOST OTG ADAPTER] Повишете вашата производителност с помощта на този адаптер за разширяване BOXWAVE'USB SUSB!.С лекота преместване във вашия интернет браузър.Печатайте си в имейлите си по-бързо. ? [СЪВМЕСТИМОСТ] Кабел Box Wave Съвместими с Philips Voice Tracer (DVT4110).

Подробности

Избор на купувачи