.

.

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия преобразувател LG 17Z90Q-K. ADS9U1 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с вашия преобразувател LG 17Z90Q-K. ADS9U1 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

BGN 6.42
Брой продукти
Налично

⚡ Здрава и устойчива конструкция ▶ Здрав найлонов кабел за допълнителна здравина и удобни нескользящие дръжки за улесняване на връзката и изключване0▶ Наличието на USB 3.Едно парче корпус от алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината.0▶ Наличието на USB 3.Едно парче корпус от алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината. ⚡Съвместим и надежден кабел▶ Адаптер Plug-&-Play позволява свързване на 2 устройства едновременно, максимално увеличаване на възможностите за свързване и производителността на устройства, съвместими с PD / Power Delivery / Type C, ультракомпактных и удобни по време на бизнес пътуване или на пътуване. ⚡Съвместим и надежден кабел▶ Адаптер Plug-&-Play позволява свързване на 2 устройства едновременно, максимално увеличаване на възможностите за свързване и производителността на устройства, съвместими с PD / Power Delivery / Type C, ультракомпактных и удобни по време на бизнес пътуване или на пътуване.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане.●Осигурете храна на периферни устройства, USB устройства, за батерията на вашия смартфон или таблет с Android не разряжалась толкова бързо, колкото при други обикновени OTG-кабели.✅ПОДОБРЕНИЯ : ● Адаптер Tek Styz ™ OTG позволява да се свърже към вашия хост-устройства всяка USB устройства, като клавиатура, мишка, USB hub, флаш памети, външни твърди дискове, USB устройство за четене на карти, игрални контролери или нещо друго. ⚡【Полезен дизайн】 : Удобен нескользящий жак за улесняване на връзката и изключване. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.Подходящ за Android, Windows и на други системи, без системни ограничения.Точно конектор USB-C плътно поставена на вашите устройства за по-добро предаване на сигнала.0, съвместим с вашето устройство LG ТОНА, оборудвани с UVnano FNUSB-C, ви позволява да свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-A. ⚡ Здрава и устойчива конструкция ▶ Здрав найлонов кабел за допълнителна здравина и удобни нескользящие дръжки за улесняване на връзката и изключване. ⚡【Полезен дизайн】 : Удобен нескользящий жак за улесняване на връзката и изключване.Корпус от висококачествена алуминиева сплав за по-добро разсейване на топлината.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта.0, съвместим с вашето устройство LG ТОНА, оборудвани с UVnano FNUSB-C, ви позволява да свържете клавиатура, мишка, флашка и други периферни устройства USB-A.Точно конектор USB-C плътно поставена на вашите устройства за по-добро предаване на сигнала.

Подробности

Избор на купувачи