.

.

Такса за моделиране на оптичното устройство за GDEMU, игрални Комплекти платки за моделиране на оптично устройство, Подмяна V5.15b за игралната конзола SEGA Dreamcast VA1 Host

Такса за моделиране на оптичното устройство за GDEMU, игрални Комплекти платки за моделиране на оптично устройство, Подмяна V5.15b за игралната конзола SEGA Dreamcast VA1 Host

BGN 2.00
Брой продукти
Налично

Лесна инсталация : Такса за моделиране с игрален автомат е лесен за инсталиране, можете да изтеглите оригиналния притежател на оптичен диск и да го замени с for GDEMU, без запояване и модификация платка на устройствотоустройства за GD ROM, CD ROM неизбежно се износва и излизат от строя (както всички механични устройства).15 Актуализация : редактиран на притежателя на картата с памет, една седалка, всички метални скоба за карта памет, четене на карта с памет по-плавно и стабилно.Високата и стабилна производителност гарантира, че ще получите удоволствие от игрите си.Отлично стартира оригиналната версия под формата на начина на GDI и е съвместим с този начин CDI.Съвместимост : Тази такса е за емулация на оптичното устройство GDEMU подходящ за конзолата SEGA Dream Cast версията на VA1 конзола (за адаптер за разширяване GDEMU). Тъй като конзолата вече не се предлага, е да осигури резервни части за почти невъзможно. Съдържание на пакета слот бутон за бързо превключване : 1 x такса за моделиране на оптичното устройство GDEMU3 x Фиксатор2 x Радиатор1 x Поставете тавата за дисковода1 x Кнопка1 x, за монтиране на скоба заплата GDEMU1 x Удължител за карти хранения1 x Вита упаковка1 x Ръководство за експлоатация Забележка : 1.устройства за GD ROM, CD ROM неизбежно се износва и излизат от строя (както всички механични устройства). Можете да инсталирате dc host за дънната платка VA1, в противен случай той ще изгори gdemu!Не забравяйте, че не трябва да включвате и изключвате GDEMU от мрежата при включено захранване, трябва да се внимава.Бърза скорост на четене на игра и плавен геймплей, благодарение на сменному на притежателя на карта с памет. с разширяването на касети за карти с памет GDEMU4.Идеален Заместител : for GDEMU е да подмените оптичното устройство на базата на карти памет в мэйнфрейме for Dreamcast.Разсейването на топлина : за конзолата SEGA Dreamcast заплащане на оптичното устройство с изцяло метална държач за карти с две радиатори ефективно подобрява кондицията и отвеждане на топлина, който се чете карти с памет по-плавно, стабилно и износостойко. Здрав и долговечный2. Ефективно подобрение вентилация и отвеждане на тепла3.Лесна инсталация : Такса за моделиране с игрален автомат е лесен за инсталиране, можете да изтеглите оригиналния притежател на оптичен диск и да го замени с for GDEMU, без запояване и модификация платка на устройството.Такса за моделиране на оптичното устройство : за такси симулация на оптичното устройство GDEMU с притежателя на карта с памет за разширено съхранение на GDEMU, който замества корпус с CD ROM.

Подробности

Item Type:
for GDEMU Optical Drive Simulation Board
Material:
ABS, PCB
Color:
White
Height of Analog Board Holder Interface:
Approx. 8mm/0.31in
Version of for GDEMU:
V5.15b
Applicable Products:
for DreamCast VA1 Game Console (for GDEMU Expansion Adapter) for GDEMU V5.5, for GDEMU V5.15 and for GDEMU5.15B
Upgrade:
Changed Storage Card Holder, Full Metal Card Clip, Read Storage Card More Smoothly and Stable.
Features:
1. Robust and Durable:
2. Effective Improvement of Ventilation and Heat Dissipation:
3. with the Expansion of the for GDEMU Storage Card Cassette:
4. Alternative CD ROM Drive Chassis:
5. Storage Card Slot:
6. Quick Switch Game Button:
Packing list:
1 x for GDEMU Optical Drive Simulation Board:
3 x Fixer:
2 x Heat Sink:
1 x Drive Tray Insert:
1 x Button:
1 x for GDEMU Board Mounting Bracket:
1 x Storage Card Extension Cable:
1 x Screw Package:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow some errors due to manual measurement.:
2. You can install dc host for VA1 motherboard, otherwise it will burn gdemu! Remember not to plug and unplug for GDEMU with power on, must be careful.:
3. Since the console is no longer in production, it is almost impossible to provide spare parts. There is no active component to this project, so it is intended to provide a one and done solution.:

Избор на купувачи