.

.

Органайзер за кабел за Кухненски уреди, 6 Опаковки, Органайзер за Навиване на Кабел, стойка за Съхранение, за миксер bosch.между, Миксер, Кафемашина, Фритюрник под наля?

Органайзер за кабел за Кухненски уреди, 6 Опаковки, Органайзер за Навиване на Кабел, стойка за Съхранение, за миксер bosch.между, Миксер, Кафемашина, Фритюрник под налягане и

BGN 6.93
Брой продукти
Налично

【ПО-здрава адхезия】 Органайзер за кабел е изработен от мощен стандартно лепило 3 М, има по-силна адхезия;Оставете да изсъхне за не по-малко от 6 часа преди употреба. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Кухненски организатор е изработен от хранително-силикон TPR, полезен е за здравето и безопасен, нетоксичен, не съдържа BPA, е трайна и трудно е деформиран. 【ПО-здрава адхезия】 Органайзер за кабел е изработен от мощен стандартно лепило 3 М, има по-силна адхезия;.Траен, той лесно пада и не оставя никакви следи върху повърхността.За да се осигури надеждна свързаност, преди да свържете кабела-организатор избършете повърхността на свързаното оборудване чиста вода.【ЧУДЕСЕН ПОМОЩНИК В КУХНЯТА】 Вие винаги се тревожите за мръсни шнуре захранване на уреда?Нашият органайзер за кабел оригинален дизайн ще ви освободи от този проблем, цялата инсталация кухненско оборудване ще бъде добре организиран и расширяема. 【Широка съвместимост】 По-голям държач на кабела позволява лесно наматывать по-дебели въжета. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Кухненски организатор е изработен от хранително-силикон TPR, полезен е за здравето и безопасен, нетоксичен, не съдържа BPA, е трайна и трудно е деформиран. 【ЧУДЕСЕН ПОМОЩНИК В КУХНЯТА】 Вие винаги се тревожите за мръсни шнуре захранване на уреда?Нашият органайзер за кабел оригинален дизайн ще ви освободи от този проблем, цялата инсталация кухненско оборудване ще бъде добре организиран и расширяема.Органайзер за кабел може да се използва за такива видове домакински уреди, като блендери, кафемашини, фритюрници и печки, той е подходящ за повече от 70% малки домакински уреди.

Подробности

Избор на купувачи