.

.

Защитен калъф за очите Eyglo VR за защита от изпотяване за Meta Oculus Quest 2/1 / Go, PS VR, Oculus Quest 2, Впитывающий пот, Почтителен влагата, Спортни Памучни превръзки за пот за игри, ви?

Защитен калъф за очите Eyglo VR за защита от изпотяване за Meta Oculus Quest 2/1 / Go, PS VR, Oculus Quest 2, Впитывающий пот, Почтителен влагата, Спортни Памучни превръзки за пот за игри, виртуална реалност, workouts

BGN 16.80
Брой продукти
Налично

Позволява ви напълно да се потопите в играта или высокоинтенсивную тренировкаВлагоотводящее влакна отвежда потта от лицето си и слушалки по време на игра. 【Добър помощник за VR-слушалки】 е Подходящ за повечето VR-слушалки, може ефективно да ви помогне да реши проблема с прекомерно изпотяване по време на vr-игри. съхранение опит за виртуална реалност и други сценарии. 【Добър помощник за VR-слушалки】 е Подходящ за повечето VR-слушалки, може ефективно да ви помогне да реши проблема с прекомерно изпотяване по време на vr-игри.Силно препоръчително да се купи на всеки, който е собственик на виртуална реалност. 【Намалява отделянето на пот на вашия HMD】 Материал представлява быстросохнущую плат, впитывающую пот, която може да се пере в машина. 【Удобни и дишащи】Калъф е изработен от висококачествена, впитывающего влагата спортни памук и еластична тъкан лента, подходящ за повечето размери на главата, правилната еластичност го прави плътно прилежащи към лице, което не е твърде тугим или твърде свободни, осигурявайки комфортно носенето.Защитава онази част, където кожата е пряко контакт с оборудване виртуална реалност, от пот, себум, козметика, прах, осигурява комфорт и хигиена. 【Защита от пот и влага】 Той абсорбира колкото се може повече пот по време на игра, не се качва в очите, по-дълго запазване на лицето на хладно и сухо. 【Удобни и дишащи】Калъф е изработен от висококачествена, впитывающего влагата спортни памук и еластична тъкан лента, подходящ за повечето размери на главата, правилната еластичност го прави плътно прилежащи към лице, което не е твърде тугим или твърде свободни, осигурявайки комфортно носенето.Вие няма да се сблъскате с неприятно чувство на пот, оставено от предходния играч, и да можете заедно да се насладите на освежаващ геймплей. 【Удобно да замени】 В комплекта са включени калъф от 2 теми, удобни за замени и четка, а също така те могат да играят и да споделят с близки и приятели.Маска за очи Eyglo sweatproof VR eye mask лесно се закопчава с велкро, можете лесно да регулирате размера, така че да отговаря на обиколката на главата на повечето хора.Защитен калъф специално проектиран за VR виртуална слушалки, той е изработен от еластичен трикотажен плат, което е гладко, удобно и дышащим.

Подробности

Избор на купувачи