.

.

Beavorty Съраунд Балсам за устни Празен Блясък за устни, празни кутии за блясък за устни за опаковане на блясък за устни, опаковки, кутии за доставка на хартиена кутия з?

Beavorty Съраунд Балсам за устни Празен Блясък за устни, празни кутии за блясък за устни за опаковане на блясък за устни, опаковки, кутии за доставка на хартиена кутия за червило на Кутии за опаковки, Обемни Блясък

BGN 9.59
Брой продукти
Налично

70 инча - Подходящия размер позволява на опаковката и да се съхранява червило повечето размери, малки и леки, можете да ги вземете с вас на пътуванетоМного подходящ за рожден ден, сватба, празници, банкети. ПРАВОЪГЪЛНА кутия за губных червила - голям брой червила, ще отговарят на вашите различни нужди в употреба и смяна на ежедневния живот, удобно за съхранение и употреба. - Тези празни кутийки за блясък за устни са изработени от висококачествена хартия, която е трайна и трайна, от него може да се приготви си червило, гланц за устни, балсам за устни. - Материал : Хартия - Красив външен вид ще ви направи по-елегантен и очарователен дизайн.КУТИИ ЗА ОПАКОВАНЕ на ЧЕРВИЛО - Подходящия размер позволява на опаковката и да се съхранява червило повечето размери, малки и леки, можете да ги вземете с вас на пътуването. - Добър подарък се нуждае от добра опаковка, за да привлече вниманието, и тази опаковъчна кутия ще ви донесе честит празник.Подарък кутия за блясък за устни - красиво изработени, приятна на допир, лека, лесни за използване и носене.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПРОБИ - Тези празни кутии за блясък за устни са изработени от висококачествена хартия, която е трайна и трайна, от него можете да вземете своето червило, гланц за устни, балсам за устни.

Подробности

Избор на купувачи