.

.

Червило Color Stay 24-Часово Праскова, Масло за придаване на обем на устните му, Овлажняващ Гланц за устни, Оцветени Балсам за устни, Силен Подхранващ Балсам за устни с пл?

Червило Color Stay 24-Часово Праскова, Масло за придаване на обем на устните му, Овлажняващ Гланц за устни, Оцветени Балсам за устни, Силен Подхранващ Балсам за устни с плодов Екстракт, Оцветени Балсам за устни, Течен

BGN 0.33
Брой продукти
Налично

Страхотна идея за подарък за мама, съпруга, приятелка на Деня на благодарността, рожден Ден, Коледа или други празници моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 20 г. [Грижи за устните] Използвайте отделно, за да се облекчи линия на устните, нанесете слой над червило, подчертават цвета на устните и създаване на блестящ и влажни устни грим. 【Хидратиращ гланц за устни】 Прозрачен и наситен блясък, омекотява линията на устните, прави устните по-лъскави и еластични. Червило за устни с ефект на устойчивостта на цвета 24 часа Праскова масло за даване на пухлости устните, нанесенное на хидратиращ гланц за устни, оцветени балсам за устни, стабилен хранителен плодов екстракт, оцветени балсам за устни, течен блясък за устни, нелипкая свежа текстура, овлажняващ гланц за устни, оцветени балсам за устни, стабилен хранителен плодов екстракт, оцветени балсам за устни, течен блясък за устни, нелипкая свежа текстура, прозрачен 10 мл Материал : течност Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. Идеален подарък за момичета, дами, жени, за рожден Ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Свети Валентин и т.

Подробности

Избор на купувачи