.

.

6 бр. Цветен червило, не выцветающая, определени водостойких червила, цвят глазура за устни във форма на чаша с незалепващо покритие, супер Богати Кондиционирующие ?

6 бр. Цветен червило, не выцветающая, определени водостойких червила, цвят глазура за устни във форма на чаша с незалепващо покритие, супер Богати Кондиционирующие съставки, невероятна устойчивост, защита от избледняване

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

Изберете от разнообразна цветова гама - мек женствен, топло матиран, от чисто розово до тъмно червено - цвят, подходящ за всяка жена и повод Валентин, рождени дни и други празници!. Антипригарная чаша, цветът не избледнява - тези водоустойчиви и устойчиви червила имат незалепваща чаша и не изчезват.Луксозно червило от HKH ще акцентират на вашите устни великолепен атлас и наситени цветове.Шест от стаите червило отговаря на вашите дневни нужди. червила, за да отговори на всички ваши нужди.Луксозна класика за устни - комплект от 6 бр. Набор от червило с няколко покрития от 6 теми - включва 01 # арбузно-червен, 02 # виталити-оранжева, MC05 Queen, TF07 бриллиантово-червен, CH90 Maple Leaf Red и DR09 оранжево-червен.Можете лесно да я премахнете с помощта на почистващо масло за устни.Перфектния подарък - Съкрушителен класическа червено червило и модерен грим за момичета са много подходящи като подаръци за влюбени", на семейството и приятелите си на Деня на Св.

Подробности

Избор на купувачи