.

.

Beaupretty 2 бр. Декоративни Тръби червило, Контейнери за Балсам за устни, Празни Тръби за Блясък за устни, Тръби за Крем за устни, Преносими Тръби за червило за грим със с?

Beaupretty 2 бр. Декоративни Тръби червило, Контейнери за Балсам за устни, Празни Тръби за Блясък за устни, Тръби за Крем за устни, Преносими Тръби за червило за грим със собствените си ръце (случаен стил)

BGN 5.70
Брой продукти
Налично

Подходящ за хора, които правят лабиален червило със собствените си ръце- Тези контейнери за червило, изработени от висококачествен материал, компактен размер, много са удобни за използване и переноске.Компактен дизайн, предназначени за пътуване, дневни срещи и бизнес пътувания.Описание Това е празно флакончики от червило, които са изработени от висококачествени материали за продължителна употреба. 3 виж Опаковката включва 2 х празни туби за червило.Тези контейнери за червило, изработени от висококачествен материал, компактен размер, много са удобни за използване и переноске.- Малък размер, лек, идеален за пътуване, дори може удобно да се поберат в чантата си.Характеристики - Цвят : Различни цветове и стилове - Материал : ABS Размер : 9.Малък размер, лек, добър за пътуване, дори може удобно да се поберат в чантата си.- Подходящ за хора, които правят лабиален червило със собствените си ръце.Фино обработена, нашите продукти се различава надеждно качество.- Фино обработена, нашите продукти се различава надеждно качество.Компактен дизайн изглежда много модерен и изискан, идеален за съхранение червило за момичета. Изискан и стилен дизайн форма е подходяща за използване момичета.- Компактен дизайн изглежда много модерен и изискан, идеален за съхранение червило за момичета.

Подробности

Избор на купувачи