.

.

Famoustore 6 бр. Matte Бархатистая Течна Червило С Гланц За Устни Высокопигментированный телесен цвят с Гланц За Устни Комплект За Грим Червило За Жени (комплект А)

Famoustore 6 бр. Matte Бархатистая Течна Червило С Гланц За Устни Высокопигментированный телесен цвят с Гланц За Устни Комплект За Грим Червило За Жени (комплект А)

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

Очарователен матово покритие, устойчиви и водоустойчиво, лесно се отстраняват с помощта на почистващо масло за устни ● Не прилипающая чаша, тя не избледнява, когато прикасаетесь към нея ръце, пият вода или нямаш маска за лице, матово покритие матово сухо, само леко поджимайте устните, в противен случай тя се придържа, боядисан блясък за устни, суха, защото има ефект кадифена повърхност мъгла.so Силно се препоръчва да използвате четка за рисуване за устни.Мек апликатор за лесно изравнява тона и без усилие причинява цвят на устните.Те съдържат овлажняващи съставки, даващ устните лек комфорт и шелковистость, които не пересушивают им.Топло забележка : 1. 【Безусловна гаранция за връщане на парите】 Моля, обърнете внимание, че набор от червило може да бъде повреден при изпращане, ако са счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение.Първо нанесете молив за устни, след това нанесете червило.so Силно се препоръчва да използвате четка за рисуване за устни. Препоръчва се да се прилага върху устните същия цвят когато се прилагат. ● Лесно можете да носите този блясък за устни за всеки повод. ● Тя ще изглежда малко по-тъмен, ако използвате четката за устни, отколкото си ръце.Можете да изберете този продукт. Това е идеален избор за подарък на мъже и жени. Нашите снимки са реални снимки, но устните на всеки човек са различни по цвят и могат да се различават малко след употреба. ● Тя ще изглежда малко по-тъмен, ако използвате четката за устни, отколкото си ръце. 【Формула】Крем червило за устните плавно се плъзга по повърхността, осигурявайки матирано покритие, пълно покритие осигурява ультранасыщенный оттенък на устните.Моля, не се колебайте да го използвате. 【Използването на】 Не приклеивайте чаша, не выцветайте, матово сухо само леко докоснете устните му, в противен случай той се придържа, боядисан блясък за устни, суха, защото има ефект на кадифе повърхност мъгла. комплект за грим с матово течно червило, идеален за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруги, приятелки за рождения си ден, на деня на благодарността, Коледа, Хелоуин или други фестивали.

Подробности

Избор на купувачи