.

.

Червило Реколта 24 Цвят на Нежната Гладка Червило Трайна и Водоустойчива Антипригарная Чаша с Телесен Цвят Грим За Устни, Подарък За Момичета И Жени са Доста Откров?

Червило Реколта 24 Цвят на Нежната Гладка Червило Трайна и Водоустойчива Антипригарная Чаша с Телесен Цвят Грим За Устни, Подарък За Момичета И Жени са Доста Откровен

BGN 2.21
Брой продукти
Налично

И на Цвят Не се Предава, Когато Пиете и Целуетесь Поради Високото Си покритиеТова грандиозно, богато пигментированная червило, състояща се от 24 различни нюанси телесен цвят, придава цвят с дюзи.В добра опаковка може да закупите за лична употреба или като подарък за рожден Ден на приятели или на вашата майка, съпруга, приятелка, а и като подарък за Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин и други празници. 【Избор от 24 кадифени цветове】- пълен размер червило са най-популярните цветове.Това е много Удобно, много красив комплект за грим на устни, лесно се носи. 【Антипригарная чаша и дълъг живот】 Това антипригарная чаша и не выцветающая червило, която ще продължи през всички дни след пълно изсъхване. 【Идеална за опаковане и приятен подарък】 Този продукт може да създаде естествени Неутрални ежедневни базови или панаирджийски устните.Идеално за всички, независимо от това, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор.【Няколко случая】 Копринена, лека текстура, изискан и стилен, идеален за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, партита. са най-популярните цветове на гланц за устни вече не трябва да се мъча с възможност за избор на цветове 24 цвята гланц за устни достатъчно, напълно да отговори на всички нужди на жените Высокопигментированный и устойчив ефект Съхранявайте на перфектен грим през целия ден Червило с копринен усещане.

Подробности

Избор на купувачи