.

.

3 бр./кор. Ягодово Набор от Блесков за устни, Антипригарная чаша, Лесно Выцветающая Червило за Татуажа, Трайно Водостойкое петно за устни (B)

3 бр./кор. Ягодово Набор от Блесков за устни, Антипригарная чаша, Лесно Выцветающая Червило за Татуажа, Трайно Водостойкое петно за устни (B)

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

3 Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект. ?【Сладък Гланц за устни】Чашката за блясък за устни с незалепващо покритие лесно избледнява и се превръща в непроницаема.Не се притеснявайте за пигментацията.Клубничная матово червило може лесно да се допълни с променлив грим, за да отговарят на вашите ежедневни леко макияжу устни. ?【Ефект на грим】 Този набор от червило с телесен цвят създава идеална основа за всякакъв вид начин на устни - от неутрални до напредничаво за дневно и нощно съвършенство. ✅Технически характеристики : Име на продукта : Набор от червила, за глазура за устни Ефект на грим : променя цвета на кожата, лесно се оцвети Съставки : минерали Цвят : както е показано Срок на годност : 3 години от Категории : A, B, C, D ✅ на Помещение и включва : 3 бр. Други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени. ?【Изискан подарък за червило】 Изискан и елегантен, подходящ за грим всички сезони, идеалният подарък за Свети Валентин, Ден на майката, Коледа /годишнина, компактен дизайн позволява лесно да се съхранява и транспортира. Моля, позволете отклонение се дължи на ръчно измерване.?【Натурална формула】С изключително комфортен матирана формула и мека кремообразна текстура, която се плъзга по устните за много лесно и комфортно нанасяне.Идеално за всички, независимо от това, дали сте начинаещ в грима или гримьор.

Подробности

Избор на купувачи