.

.

Носа облицовка на падна на носа си очила TEONEI, Носа Облицовка На Каишка за моста на носа за Очила, Меки Силиконови Мини Носа облицовка за Замяна за Деца, 10 бр.

Носа облицовка на падна на носа си очила TEONEI, Носа Облицовка На Каишка за моста на носа за Очила, Меки Силиконови Мини Носа облицовка за Замяна за Деца, 10 бр.

BGN 3.33
Брой продукти
Налично

59 X0Той може добре да се обърне към вашите точки.Носа облицовка за очила, подходящи за всички навинчивающимся на очила ножкам очила, слънцезащитни продукти точки, защитен точки. - Материал : Силикон материал.Нескользящие на лигавицата на носа, за да се запази точките си в отлично състояние, предохраняющие ги от изпадане от лицето.Лесно се заменя, или можете да го споделите със своите приятели.Междувременно, той притежава привлекателен външен вид.Нескользящие на лигавицата на носа, за да се запази точките си в отлично състояние, предохраняющие ги от изпадане от лицето.Носа облицовка лесно се инсталират и изтеглят. - 5 двойки в една опаковка е достатъчно за използване. 5 двойки в една опаковка, това е достатъчно за използване.Лесно се заменя, или можете да го споделите със своите приятели. - Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Нескользящие на лигавицата на носа, може да задържите вашите очила в отлично състояние, не се дават точки изпадне от лицето си.Носа облицовка за очила, подходящи за всички навинчивающимся на очила ножкам очила, слънцезащитни продукти точки, защитен точки.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба. - На лигавицата на носа очила са подходящи за всички навинчивающимся на очила ножкам очила, слънцезащитни продукти точки, защитен точки. 5 двойки в една опаковка, това е достатъчно за използване.

Подробности

Избор на купувачи