.

.

Бързо зареждане microUSB Кабел е Съвместим с вашето устройство Micromax Болт A82 is и осигурява висока скорост на зареждане! (5 фута / 1.5 М)

Бързо зареждане microUSB Кабел е Съвместим с вашето устройство Micromax Болт A82 is и осигурява висока скорост на зареждане! (5 фута / 1.5 М)

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

✅Уморени от това, че кабелите да не работят или да се разграждат, този удароустойчив гъвкав кабел от ABS-пластмаса е трайна и се зарежда бързо, което е съвместимо с вашия комфорт0, който лесно се зарежда до 5 А / 5000 W! ✅Технически характеристики : ● Кратък, преносим, няма да попречи.● Помислете за закупуване на устройство за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане.● Кабел поддържа работа с USB Quick Charge 2.●Надеждна връзка към зарядното и USB кабел за предаване на данни го прави идеален както за пътуване, така и за съхранение.0, че максимално разширява съществуващата функционалност USB чрез осигуряване на по-голяма консумация на енергия съвместими устройства. ✅ Професионално разработен за съвместимост с вашия кабел Micromax Болт A82, той използва технология за бързо зареждане!. ✅* КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение НОВАТА ВЕРСИЯ!*. ✅Уморени от това, че кабелите да не работят или да се разграждат, този удароустойчив гъвкав кабел от ABS-пластмаса е трайна и се зарежда бързо, което е съвместимо с вашия комфорт.● Този кабел с дължина 3 метра/1 метър по-високо качество от оригинален стандарт, което прави достъпа до електрическата мрежа на по-малко тромаво.0 и бързо зареждане micro USB 2. ✅ Спестете време, живот на батерията и зареждане с помощта на двойна вградена цифрова автоматична система за таксуване на този кабел.● Как мога да разбера, кое зарядно устройство USB кабел или придобие?Опит за визуално определяне на подходящия USB съединителя може да доведе до грешка.0 и съответствие с изискванията на UL✅ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ : ● Какво е micro USB?Micro USB Порт в момента е най-адаптер и се използва в продължение на почти десет години. ✅Никога не се безпокойте, пазете го, лесно се движат, като същевременно се запази сверхпрочную экранированную телефона с най-добрата герметичностью. ✅* КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение НОВАТА ВЕРСИЯ!*.

Подробности

Избор на купувачи