.

.

WZMPA Косметичка за игра в Пиклбол за момичета, подарък играч в Пиклбол, комплект за оцеляване за момичета в Пиклбол, Косметичка с цип, тренировъчен подарък за игра на

WZMPA Косметичка за игра в Пиклбол за момичета, подарък играч в Пиклбол, комплект за оцеляване за момичета в Пиклбол, Косметичка с цип, тренировъчен подарък за игра на Пиклбол (Pickleball Момиче BP)

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

【МАТЕРИАЛ】:Изделия са произведени от висококачествени трайно futon платна на тежестиНай-подходяща е мека и бережная ръчно пране /протирание гъба. 【ТРАНСПОРТИРАНЕ и УСЛУГИ 】 : Този пакет ще дойде до вас в красива формата на пакет за глазура. подплата от черна водоустойчива подплата.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и мотивация.Здрав метален цип сигурно ще задържи всички стоки от първа необходимост на място.Идеалният подарък за всеки повод и за вашия приятел, сестра, баба, майка, приятелка, съпруга или може да бъде преподнесен като малка изненада по всяко време на годината.Той има добра устойчивост на износване, водоустойчив дизайн и тънък качество на изработка. 【Подробности за оформяне и производство на 】 : Машинно пране, не се препоръчва.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т. 【Размери 】 : 23 см (9,05 инча) * 17 см (9,05 инча). 【ИЗИСКАНА 3 D-печат 】 : Ние сме специалисти в областта на сублимация печат, която позволява да нанасят изображения / текст на изделия без избледняване или напукване на кожата.

Подробности

Избор на купувачи