.

.

SUNESA Инструменти Пластмасова кутия за инструменти с Прозрачен Малко чекмедже Калъф за резервни Части Штабелируемые Шкафове за инструменти за резервни части Кутия

SUNESA Инструменти Пластмасова кутия за инструменти с Прозрачен Малко чекмедже Калъф за резервни Части Штабелируемые Шкафове за инструменти за резервни части Кутия за съхранение на инструменти за ремонт на Оборудване,

BGN 18.10
Брой продукти
Налично

2*6Размер : Голяма кутия : 152*110*60 мм (6.5 инча), цялата кутия : 260*160*270 мм (10.Подходящ за сортиране и използване на различни малки инструменти и детайли, като ключове, отвертки, болтове, пирони и т.Размер : Голяма кутия : 152*110*60 мм (6.Малка кутия за инструменти прозрачен, а големите се предлага в червен и оранжев цвят. Поради ръчно измерване могат да се появят и някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Моля, изберете размер, цвят и броят на парчета, преди да поръчате.4 инча), Малка кутия : 152*55*38 мм (6., Шкаф за инструменти с една малка кутия за инструменти, лесно организовываемый и сортируемый инструмент, по-удобен за използване.Целият набор от инструменти, лек и издръжлив, и може за дълго време да се използва на открито. при възникване на някакви въпроси, свържете се директно към търговеца, услуги екип ще ви отговори в рамките на 24 часа в работни дни.4 инч) Малка кутия : 152*55*38 мм (6. В комплекта са включени само самата стока, друг реквизит, използван за стрелба, в комплекта не е включен, моля, потвърдете, преди да купите.Целият набор от инструменти, лек и издръжлив, и може за дълго време да се използва на открито.Подходящ за сортиране и използване на различни малки инструменти и детайли, като ключове, отвертки, болтове, пирони и т. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.

Подробности

Material:
plastic
Color:
red, orange
Size:
Large drawer:
152*110*60mm(6.0*4.3*2.4 inch)
Small drawer:
152*55*38mm(6.0*2.2*1.5 inch)
Whole box:
260*160*270mm(10.2*6.3*10.6)
Package Included:
1 x Tool Box(the tools not included):
notes:
1. Please choose size, color and number of pieces before ordering.:
2. Only the product is included, other props used for shooting are not included in the product, please confirm before purchasing.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to manual measurement, some errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
5. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services.:
【Service Satisfied】Excellent customer service brings you no worries after purchase. contact seller directly if any issues, service Team will respond you within 24 hours during working days. :

Избор на купувачи