.

.

Loccor 6x9 фута Фон за зимна сцена Алеята с Дървета, покрити с дебел сняг Фон за снимки Коледа, Сватба, рожден Ден, Коледна Украса Природен Празник Аксесоари за Партита П?

Loccor 6x9 фута Фон за зимна сцена Алеята с Дървета, покрити с дебел сняг Фон за снимки Коледа, Сватба, рожден Ден, Коледна Украса Природен Празник Аксесоари за Партита Подпори за Портретна фотосесия

BGN 13.48
Брой продукти
Налично

Това е чудесно за всички фотографи от всички ниваСервизно обслужване За мен е голяма чест да ви служи, и аз съм загрижен за вашето удовлетворение.Лесно за носене и може да се сгъва при съхранение.【Размер】 : 6x9 фута. Приложение : за Новородено, деца, абитуриентски бал, Сватба, празник, рожден Ден, парти и всяко голямо събитие или обстановка и т.Различно осветление ще има различен ефект стрелба, можете да се опитате да настроите осветлението, за да направите вашите снимки по-добре! 3. 【Размер】 : 6x9 фута.Лесно за носене и може да се сгъва при съхранение.Ето два съвета за гладене : ① Отпариватель за дрехи (★★★★★) Дръж гърба изправен и прогладьте го с помощта на машини за гладене на дрехи, така сгъва лесно ще изчезнат. Материали : полиестерен плат, това е напреднал материала, в сравнение с винилови той притежава предимства, които могат да бъдат изпрани, изгладени и не выцветать. 【Цвят】 : Компютърно оцветяване.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен.Без заплитания, безшевни и неотражающий. също така може да се използва като декор на стените, на гоблен. 【Услуги】 : Ние предлагаме индивидуално обслужване по размер и изображение, ако имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен. ♥ Фон сложен за изпращане, това ще доведе до образуване на гънки. 【Прилагането на】 : Новородени, деца, абитуриентски бал, сватба, празник, рожден Ден, парти, празник, клипове на Youtube и всяко голямо събитие или обстановка и т. 【Услуги】 : Ние предлагаме индивидуално обслужване по размер и изображение, ако имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Без заплитания, безшевни и неотражающий. също така може да се използва като декор на стените, на гоблен.Особено на фона на Loccor 1. 【Материал】 : Обновен полиестер.Ако имате отпариватель за дрехи или ютия, аз препоръчвам потупване ги преди употреба.

Подробности

Избор на купувачи