.

.

MEHOFOND Фона на детската душа в стил Бохо, Розова Пампасная Трева, на Фона на Бижута Душа За Малки Момичета, Банер В стил Бохо, Сладко малко Момиче В Пътя си, на Фона на Т?

MEHOFOND Фона на детската душа в стил Бохо, Розова Пампасная Трева, на Фона на Бижута Душа За Малки Момичета, Банер В стил Бохо, Сладко малко Момиче В Пътя си, на Фона на Торта, Прибори за хранене, Винил 8x6 фута

BGN 18.66
Брой продукти
Налично

Описание на продукта Размер : 8 (Ш) x6 (В) фута / 240x180 см Тема : Детски душ в стил бохо Осъществяване Списък : 1 х винил фон за снимки (сгъваем), Няма каботажните за фон или Фенери, овчарски скок, скоба, без джоб в горната си частЗадаване на различни електронни устройства се различават, и цвета на продукта, сфотографированный при различни източници на светлина, цвета на показаната снимка ще бъде по-различно, моля, обърнете се към самия продукт. 【Внимание】 : Моля, дръжте фон за душата е в стил Бохо далеч от огън и вода.Дигитален печат и винил материал правят фонове за душата Boho Baby Shower ярки по цвят и ясен модел!.Прикрепете фон към основата с помощта на скоби или с помощта на ноктите лепенката или го закрепете на стената.За получаване на допълнителни декори, моля натиснете бутона "Продадени "xx"" в раздел "Добави в количката" и натиснете бутона "да Посетите магазин на xx век", изберете и купете своя любим фон!.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. Фон е лек, здрав, сгъваем, лесен за носене и съхраняване. 【Внимание】 : Моля, дръжте фон за душата е в стил Бохо далеч от огън и вода.Уважаеми клиент : имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на първо място, ние ще ви помогнем възможно най-скоро!Благодаря ви за подкрепата!.Ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен. Регистриран на поръчка обикновено отнема 5-7 работни дни, за да започне изпращането ви.Прикрепете фон към основата с помощта на скоби или с помощта на ноктите лепенката или го закрепете на стената.Дигитален печат и винил материал правят фонове за душата Boho Baby Shower ярки по цвят и ясен модел!.【Аксесоари за душата е в стил бохо】 : Уникален банер с фон за душата е в стил бохо ще направи вашата партия по-добра, той е достатъчно голям, за украса, за душата в стил бохо. 【Опаковка и размер】 : В комплекта са включени само банер за детската душа в стил бохо размер 8 (Ш) x6 (В) фута /240x180 см, без стойка, овчарски скок, джоба или скоби. Изпратете ни съобщение за картината и вашите изисквания (друг размер / добавяне на думите/ да настроите изображението и т.Моля, да не се излага на фона изложени на слънчева светлина за дълго време, за да се избегне избледняване на цвета. 【Няколко случая】 : Банер с фонами за душата е в стил бохо, подходящ за вътрешно и външно използване, включително къща, двор, детска площадка и много други. 【Няколко случая】 : Банер с фонами за душата е в стил бохо, подходящ за вътрешно и външно използване, включително къща, двор, детска площадка и много други.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да премахнете бръчките.Ако бръчки има, можете да се изгладят ги следния метод.Ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен. Плътно завийте го патрон и изчакайте една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки.

Подробности

Избор на купувачи