.

.

Loccor 5x3 фута Дивали Фон на Индийски Фестивал на Изгаряне на Светлината Дивали Пуджа Лилаво Текстилен Фон За Снимки Декор за Дома на Открито Гоблен Честит Дивали, Веч?

Loccor 5x3 фута Дивали Фон на Индийски Фестивал на Изгаряне на Светлината Дивали Пуджа Лилаво Текстилен Фон За Снимки Декор за Дома на Открито Гоблен Честит Дивали, Вечерни Украса Подпори за Фотобудки Банер

BGN 1.00
Брой продукти
Налично

【Размер】 : 5x3 футаЛесно за носене и може да се сгъва при съхранение.фотосесия на заден план, за деца, портрети на рожден ден, детски партита домашни любимци кучета котки снимане на видео в You Tube фон за снимки във фото студио. 【Материал】 : Обновен полиестер. също така може да се използва като декор на стените, на гоблен. фотосесия на заден план, за деца, портрети на рожден ден, детски партита домашни любимци кучета котки снимане на видео в You Tube фон за снимки във фото студио. 【Цвят】 : Компютърно оцветяване.Клиентите са на първо място! Ако имате някакви въпроси относно нашите фонах, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Изчезва, гладится и не избледнява.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен. 【Прилагането на】 : Новородени, деца, абитуриентски бал, сватба, празник, рожден Ден, парти, празник, клипове на Youtube и всяко голямо събитие или обстановка и т.Без заплитания, безшевни и неотражающий. 【Услуги】 : Ние предлагаме индивидуално обслужване по размер и изображение, ако имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Избор на купувачи