.

.

3 Опаковки Зелено-Златни Бяла Мишуры, Декорация за Пердета с Ресни от фолио, 3,2 ft x 8,3 метра, Завеса, Завесите от Фолио на Ден Патрик, Подпори за Фотобудки, Знаменца, на ?

3 Опаковки Зелено-Златни Бяла Мишуры, Декорация за Пердета с Ресни от фолио, 3,2 ft x 8,3 метра, Завеса, Завесите от Фолио на Ден Патрик, Подпори за Фотобудки, Знаменца, на Фона на парти по случай рождения Ден на Лъки

BGN 3.33
Брой продукти
Налично

Размер на 3,2 метра х 8,3 метра всеки (златисто-зелено-бяло), завеса за декорация на партита Happy Green 【Опаковка】 : 3 опаковки пердета с ресни от фолио.Технически характеристики на : -3 опаковка с 3 различни цветове - 1 завеса с ресни от златно фолио - 1 завеса с ресни от зелената фолио - 1 завеса с ресни от бяло фолио Търговска марка : WAYSLA Цвят : златисто-зелен бял Метал на фона на завеса, изработени от алуминиево фолио с лазерни пайети, по-ярка и красива, благородна и трудно избледняват. Забележка : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. 【Лесно се нанася】 : Свалям обратната страна на двустранна самозалепваща лента, след това залепете завеса с ресни върху декоративен места. 【Повод】:Това е един красив зелен фон за партита, която служи като декорация за повечето партита, като Ден на Патрик, Коледа, Нова година, празник, рожден ден, сватба, годишнина, на церемония, сценичното представяне.【Нов стил 】 : Тези пердета с ресни от фолио ярки цветове, висококачествени пердета с ресни, высокопрочные, нечупливо, може да се използва в продължение на дълго време.

Подробности

Избор на купувачи