.

.

Avezano Rose Gold г-Ца г-жа Снимка на Фона на Булчински Душ моминско парти Банер за парти Лъскав Сватбен Фон за Снимки на бъдещата булка (7x5 фута)

Avezano Rose Gold г-Ца г-жа Снимка на Фона на Булчински Душ моминско парти Банер за парти Лъскав Сватбен Фон за Снимки на бъдещата булка (7x5 фута)

BGN 9.06
Брой продукти
Налично

?Какво ще получите - 1бр 7x5ft / 82 см в ширина и 59 см височина мис за г-жа фон за парти ? Еко материал-на Този фон за купоните е изработен от винил плат, не е химически мирис; Безвреден за нас; Дава усещане за мекота и гладкост при допир. Като използвате : 1 : Можете да използвате бутона, скоби, за да го закачите на стената.Това определено ще бъде хит на вашето парти!.Размер на опаковката : 26x20x1,8 см4. Материал : тънък винил ткань3.Всяко произведение на изкуството е тестван десетки пъти.Използване на осветяването може да се направи на фона по-ярко.Двустранен лента също е добра идея. ?Фон от розово злато "г-Ца г-жа" - този банер за декорация на партита по повод ангажименти на идеални за декорация на сватбени партита за момичета, фотография във фото студио или оформяне на стени. При заснемане на спазвайте някаква дистанция. ? Защо избрахте нас? -Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори.Параметри на продукта : 1. ? Ярки цветове и оригинален дизайн - Проектиран от нашите дизайнери, е отпечатан с помощта на компютър, във висока резолюция. Тегло на опаковката : 300 г / 0,75 г.

Подробности

Избор на купувачи