.

.

Неоновите светещи Фон С 88–ия Рожден Ден на Банер реклама, Интериор, Черен, Цветни, Светещи, На 88 Години, Тематична Украса за Парти по случай рождения Ден за Мъже, Дам?

Неоновите светещи Фон С 88–ия Рожден Ден на Банер реклама, Интериор, Черен, Цветни, Светещи, На 88 Години, Тематична Украса за Парти по случай рождения Ден за Мъже, Дамски Принадлежности

BGN 6.79
Брой продукти
Налично

Можете да отрежете въжето такава дължина, кой ви е нужна? [БАНЕР голям размер] : банер с гръб Happy 88th birthday размер на около 47,2 инча и 70,9 инча дължина, идва с панделки, достатъчно големи, за да украсят вашата страна.Това ще даде на вашия интериор весел вкус и ще донесе радост на парти. ➤ Екологично чисти материали, реален цвят и светъл реалистичен ефект.Очарователен банер е безвреден за околната среда, без мирис и reusable.Технически характеристики : * Размер : 47,2x70,9 инча/3,9x5,9 фута * Цвят : както е показано на снимките комплектът включва : * 1 × Банер с надпис Happy 88th Birthday Background * 1 х лента (20 фута) Предимство : * Намалява в колата, гладится, оформя се използва повторно в продължение на дълго време.Или дарете го с помощта на стойки и скоби. ➤ Лесно почистване, лесно се съхранява, лесен за носене, лесно изглажда бръчките и предпазва от избледняване на цвета.Знамето е ярък, много ярък печат, това е чудесен банер, но не суперфлуоресцентный.Лесен за използване!. ➤ Се използва като тапети, пердета, покривки и други украшения. ? [ ЗАБАВЕН ЕЛЕМЕНТ ] : светещи неон банер на рожден ден, НЕ блестяха нито тъмнина, нито при черна светлина. "? [ ВИСОКО качество] : банер е изработен от дебел плат оксфорд от полиестер 600 D, здрав и издръжлив.Удобно да се използва : ➤ На 4 ъгъла на фона на разположение са 4 медни отвори, разпределени съответно.Можете да използвате ленти, които предлагаме, за да ги окачи на стената, ако е необходимо. ➤ Прикачване на фона на стената с помощта на пирони или на лентата .

Подробности

Избор на купувачи