.

.

10 БР 4,5-инчов Професионален Пластмасови Големи Извити скоби Тежки за Diy или Пластмасови скоби и клипове за фон Скоби, подложки за фон, снимки, декориране на дома и та?

10 БР 4,5-инчов Професионален Пластмасови Големи Извити скоби Тежки за Diy или Пластмасови скоби и клипове за фон Скоби, подложки за фон, снимки, декориране на дома и така нататък

BGN 6.00
Брой продукти
Налично

Великолепен дизайн и Гъвкави оранжеви ръкохватки може да се завърта на различни ъгъла за регулиране на различни елементи, както и оранжеви ръкохватки и може да се сваля за използване с други предмети и приятелско обслужване на клиенти 7 * 24 за да се гарантира спокойствие.Мултифункционален, подходящ за занаяти, фотография, фото студио, моделиране, дървен материал и други цели. Здрава найлонова конструкция помага за запазване на проект на място и издръжливост за по-дълъг срок на експлоатация. 【Високо качество】 Нашите извити скоби са изработени от здрава пластмаса. 【Ергономична дръжка】 В нашите пролетта скоби се използва кръгла дръжка за удобно захващане.Какво получавате : извити скоби 10 БР и приятелско обслужване на клиенти 7 * 24 за вашето спокойствие. здрава найлонова конструкция помага за задържане на проект на място и удължава живота. 【Че получавате】извити скоби премиум-клас 10 БР. 【Изключителен дизайн】 Гъвкави оранжеви ръкохватки може да се завърта на различни цветово за регулиране на различни елементи, както и оранжеви ръкохватки и може да се сваля за използване в други области.Мини дръжка намаляват умората на ръцете и повишаване на ефективността на работа. 【Тежкотоварни пружина】Пластмасови скоби са здрави, и високо качество на пружини, които могат да зажимать тежки материали.

Подробности

Избор на купувачи