.

.

LIZHOUMIL Стартов Комплект за бродиране от 3 Опаковки за начинаещи, Комплекти за Бродерия на кръстат бод с Шарени Хубава Котка, Катерици и Зайци за възрастни, Комплекти ?

LIZHOUMIL Стартов Комплект за бродиране от 3 Опаковки за начинаещи, Комплекти за Бродерия на кръстат бод с Шарени Хубава Котка, Катерици и Зайци за възрастни, Комплекти за Бродерия с Цветни конци и Игли

BGN 8.49
Брой продукти
Налично

Характеристика : - Подходяща за начинаещи Поради различни монитори цвета на продукта е на снимката може леко да се различават от реалния обект.Тази очарователна бродерия във формата на животни, изпълнена в 3 ярки реалистични дизайнах : мишка, протеини и котка в тон пяльцам, е идеален за всички, които се интересуват от модерен дизайн. ?️【Перфектната украса и подарък】 След приключване на бродерия можете да закачите в хола или спалнята като украса или красива занаяти. ?【Регулируема пяльца за бродиране】 Лесно обрамляйте пяльцы за бродиране, както и правете страхотни калъфи за възглавници, квадрати за одеяла, мини-банери, снимки в рамка или нещо друго, което може да се измисли. Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря. ?【Красив дизайн фигурата】 Има 3 фигура бродерия с участието на сладък животни от цветове, включително и котка, катерица и заек.Очарователни животни в съчетание с красиви цветове създават великолепна ботаническую бродерии за всички, които се интересуват от модерен дизайн.Плат за бродиране нанасят шарки, което е удобно за начинаещите да усвоят шевове. ?️【Ценен набор за ръчна бродерия】 Идва с инструкции, пяльцами за бродерия, конци, игла и памучна кърпа.Плат за бродиране мека, здрава и лесно шиене.Конци за бродиране.?【Е подходящ за начинаещи】 Вие ще получите 3 пяльца за бродиране 20 см, 3 комплекта конци за бродерия, 6 игли, 3 парчета плат за бродиране с цифри и 3 ръководство за експлоатация.Много аксесоари за набиране улесняват начинаещите усвояване на шевове, те могат да се помогне на тези, които не са запознати с това, се чувстват по-комфортно и уверено при създаването.

Подробности

Избор на купувачи