.

.

ProJoyJoy 4 опаковки, Стартов комплект за бродиране с цифри и инструкции, Комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи, 4 предмета, Бродерия с инфинити модел, бамбуко?

ProJoyJoy 4 опаковки, Стартов комплект за бродиране с цифри и инструкции, Комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи, 4 предмета, Бродерия с инфинити модел, бамбукови Пяльцы за бродиране, Цветна Линия и Инструменти

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

Ако не ви харесва нашия фигура, можете да се накисва платно във вода за 20 минути, за да го изтриете игла за бродерия, 4 бр.Фигура може да се пере. инструкции, 1 бр.Ако не ви харесва нашия фигура, можете да се накисва платно във вода за 20 минути, за да го изтриете.На всяка от плат нанесен инфинити схема с инструкции за бродерия, което улеснява начинаещите изпълнението на проекта, а до края на фигура може да отмие. водорастворимая дръжка. нитевдеватели, 1 бр. 【Предпоставка включва】 4 бр.Ако имате някакви проблеми с нашите стока, просто не се колебайте да се свържете с нас, като кликнете върху "Свържете се с продавача" на страницата с подробности.Ние също така предлагаме водорастворимую дръжката, за да можете да очертаят картината, която искате да бродира. 【Скъпоценен подарък】 Този комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи включва в себе си четири различни стила пейзажных модели, просто да се наслаждавате на процеса на бродиране със собствените си ръце, можете да го закачите в хола или спалнята, или да дари на семейството си или приятели, като украса на интериора или занаяти.Всеки комплект за бродиране, опаковани индивидуално. бамбукови пяльцы за бродиране, 4 комплекта конци за бродерия, 12 бр.Към всеки набор за бродиране приложен подробна инструкция, която ще ви помогне по-лесно да завърши бродерии. инструкции, 1 бр. 【Уникален дизайн】 Всяка бродерия има своя фигура, отговаря на вашите нужди. игла за бродерия, 4 бр.Всеки комплект за бродиране, опаковани индивидуално. нашата услуга за поддръжка на клиенти, ще реши проблема ви в рамките на 24 часа, ние ще направим всичко възможно, за да подобри своя опит пазаруване. цветни пейзажных фигура за бродерия на кръстат бод, 2 бр. нашата услуга за поддръжка на клиенти, ще реши проблема ви в рамките на 24 часа, ние ще направим всичко възможно, за да подобри своя опит пазаруване. 【Уникален дизайн】 Всяка бродерия има своя фигура, отговаря на вашите нужди. цветни пейзажных фигура за бродерия на кръстат бод, 2 бр. 【Гаранция за сигурност】 Нашият екип е на 100% гарантира винаги предоставят продукти с най-високо качество. 【Скъпоценен подарък】 Този комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи включва в себе си четири различни стила пейзажных модели, просто да се наслаждавате на процеса на бродиране със собствените си ръце, можете да го закачите в хола или спалнята, или да дари на семейството си или приятели, като украса на интериора или занаяти.

Подробности

Избор на купувачи