.

.

Делото башенного вентилатора на Кутията не е изправено подово вентилатор за тежки условия на работа, на Капака на вентилатора за охлаждане без дискове, Кутията не ?

Делото башенного вентилатора на Кутията не е изправено подово вентилатор за тежки условия на работа, на Капака на вентилатора за охлаждане без дискове, Кутията не е изправено електрически вентилатор, Водоустойчив Пылезащитная

BGN 20.40
Брой продукти
Налично

Електрически usb вентилатор ергономична форма, във формата на кула с две степени за регулиране силата на звука❤️ 2 ❤️Характеристики : ❤️ 1. Разполага с голям вентилатор и достатъчно място за подаване на❤️ 4.Оборудван с гъста мрежа и вентилатор, който не тече, така че той е много сигурно.Разполага с голям вентилатор и достатъчно място за подаване. Той може да бъде инсталиран в тясното пространство с отлично използване на пространството❤️ 3. ❤️[Конфигурация] Хост + USB кабел + EVA-хастар ❤️ съдържание на Пакета : ❤️ 1 малък вентилатор.Размер - диаметър 10,5 см, височина 33 см (10,5 см се отнася към диаметъра на дъното).Електрически вентилатор usb ергономична форма, във формата на кула с две степени за сила на звука. Свържете към КОМПЮТЪРА и използвайте USB-интерфейс на лаптопа Включете USB адаптер, който можете да използвате за променлив ток ❤️ 6. Висока / ниска 2 за трансфер може да регулира силата на звука ❤️ Описание на продукта : ❤️ [Размер] диаметър 10,5 см, височина 33 см (10,5 см се отнася към диаметъра на дъното) ❤️ [Неща], ABS-пластмаса + електронни компоненти ❤️ 【Консумирана мощност изделия】 2,5 W ❤️ 【Номинална вход】 5 0,5 А ❤️ Цвят : черен, бял ❤️Тегло-400 гр. Оборудван с гъста мрежа и вентилатор, който не тече, така че той е много сигурно❤️ 5.

Подробности

Избор на купувачи