.

.

JMYSD Ковчег-Органайзер за Бижута за Жени и Момичета, Голям Кожен Органайзер За Бижута, Чанта За Съхранение, Кутия с Няколко Мрежи, Аксесоари За украса на Работния Пло?

JMYSD Ковчег-Органайзер за Бижута за Жени и Момичета, Голям Кожен Органайзер За Бижута, Чанта За Съхранение, Кутия с Няколко Мрежи, Аксесоари За украса на Работния Плот, Пылезащитная Кутия-Дисплей

BGN 0.33
Брой продукти
Налично

▲ Подходящ за зареждане на малки бижута. ▲ Перфектен подарък за любители на бижута, особено за рожден ден, Коледа, сватба, свети Валентин, ден на майката, годишнина. Използва се за организиране на всички видове бижута, включително обеци, гривни, пръстени, колиета и др.Голямо пространство за подреждане на вашите бижута. ▲ В него може да се съхранява обеци, ушни игли и т.Прост, но елегантен външен вид, който лесно се вписва във всеки интериор Широчина на елемента : 15 см Дължина изделия : 20 см Тип елемент : Опаковка и дисплей бижута Диаметър на елемента : 5 см Тип на опаковката и на дисплея на бижута : калъфи за носене, Теглото на елемента : 500 g Материал : кадифе Височина на елемента : 5 см.▲ Е изработен от висококачествен материал, е добра трайност. ▲Мода, лукс, елегантност, простота.

Подробности

Избор на купувачи