.

.

Мини-изискана кутия за съхранение на бижута DEKIKA, кутия за украшения, правоъгълна изискана ковчег за бижута в европейски стил, метални домакински плот, сватбена под?

Мини-изискана кутия за съхранение на бижута DEKIKA, кутия за украшения, правоъгълна изискана ковчег за бижута в европейски стил, метални домакински плот, сватбена подарък кутия-средна

BGN 2.00
Брой продукти
Налично

Прекрасен подарък : Нашата ковчег за бижута-подарък не само за деца, мъже и жени, но и за всички възрасти, тази кутия за бижута може да се използва за съхранение на бижута, часовници, скъпоценни камъни и други важни документиАко имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!. Реколта ковчег за украшения : Стилна правоъгълна форма, украсена с класическа дърворезба в ретро стил с цветя модел. Различно приложение : Много подходящи за колекция от бижута, дом декорации, колекция от произведения на изкуството и луксозни подаръци. Форма на антични ковчежета за бижута, подходяща за съхранение на обици, пръстени или други малки украшений2. моля, обърнете внимание на размера, преди да купите. Вътре подплата от черно кадифе.Прекрасен подарък : Нашата ковчег за бижута-подарък не само за деца, мъже и жени, но и за всички възрасти, тази кутия за бижута може да се използва за съхранение на бижута, часовници, скъпоценни камъни и други важни документи.Съдържанието на опаковки - 25 х Шкатулок за бижута. Различно приложение : Много подходящи за колекция от бижута, дом декорации, колекция от произведения на изкуството и луксозни подаръци. Изработен от сплав с.

Подробности

Избор на купувачи