.

.

Oirlv Кадифе Седалка дантела прозорци За Пътуване, Органайзер за Кутии, Торбички за Подаръци за Коледа, Сватба парти (50 опаковки, розов)

Oirlv Кадифе Седалка дантела прозорци За Пътуване, Органайзер за Кутии, Торбички за Подаръци за Коледа, Сватба парти (50 опаковки, розов)

BGN 17.99
Брой продукти
Налично

★ Изящна изработка : Изработено ръчно и с прецизност, ние следим за това, че всичко е направено точно по предназначение, а кадифе материали опъната така, че не е имало нередности, нашите традиционните занаятчии строго следят всички подробности на нашите изделияДобре ще ви предпази украса или всякакви други.Той е приятен на допир и изглежда елегантно.★ Гъвкавост : Тези торбички с завязками напълно подходящи за лична употреба у дома и са идеални за опаковане на бижута в магазините или на изложби. ★ Забележка : най-ДОБРОТО обслужване на клиенти за ВАС - при условие, че не се ползват петна или разфасовки от ваша страна, ние сме готови да замени дефектен продукт. 3,54 "x 2,76"Можете да съхранявате украса в чекмеджето на бюрото или да носят със себе си по време на пътуване.Не се съмнявайте.Пакета включва дантела, за да чанта е лесен за отваряне и затваряне. ★ КАЧЕСТВЕН материал : Нашите калъфи дантела прозорци са изработени от изключително меко и гладко кадифе.Отличен за малки дрънкулки и подаръци за колеги.Няма ограничение за време, няма задавани въпроси.Купувате директно от ПРОИЗВОДИТЕЛЯ!.Благодарение на высококачественному шнурку си украса или подарък не отпадат. ★ APPLE TO : Тези чанти дантела прозорци са идеални за подаръци, търговия със стоки, сватби, подаръци, занаяти, накити, партита, саше.

Подробности

Избор на купувачи