.

.

BELLA BUSTA-Мамо, обичам Те до Луната И обратно-За рожден Ден, Ден на майката, Коледа, Свети Валентин, Женски ден-Пътна Ковчег за бижута от изкуствена кожа с надпис (Червен?

BELLA BUSTA-Мамо, обичам Те до Луната И обратно-За рожден Ден, Ден на майката, Коледа, Свети Валентин, Женски ден-Пътна Ковчег за бижута от изкуствена кожа с надпис (Червена 4x4)

BGN 11.97
Брой продукти
Налично

Произведено в САЩОтличен подарък за деня на майката!.Персонализирайте предната част, задната част, или и двете заедно, и те ще станат идеално индивидуален подарък за всеки повод. ❤️Дизайн и гравиране от BELLA BUSTA-Произведено в САЩ ❤️Мама колко много те обичам?По целия път до Луната и обратно!Тази пътна ковчег за бижута от изкуствена кожа с гравиран ще се превърне в чудесно допълнение към дома или офиса и може да се използва за рожден Ден, Ден на майката, Коледа, Свети Валентин, Жена на ден прекалено. ❤️ Общият размер : 4 "(Д) х 4" (Ш) х 2".Персонализирайте предната част, задната част, или и двете заедно, и те ще станат идеално индивидуален подарък за всеки повод.Вътре в кутията има отделения за вериги, пръстени, обици или други декорации, които ще искате да вземете със себе си. ❤️ Пътни кутии за бижута от изкуствена кожа са компактни за вашия куфар или чанта. ❤️Дизайн и гравиране от BELLA BUSTA-Произведено в САЩ от изкуствена кожа. ❤️ Общият размер : 4 "(Д) х 4" (Ш) х 2". ❤️ Пътни кутии за бижута от изкуствена кожа са компактни за вашия куфар или чанта. ❤️ Пътна ковчег за бижута изработена от висококачествена изкуствена кожа (изкуствена кожа).Отличен подарък за деня на майката!.Произведено в САЩ.

Подробности

Избор на купувачи