.

.

KESYOO Mask Маска За Очи Парна Капак За Очите USB Сухо покритие За очите Щит Контрол Време Регулируема Температура Тампон за Очи за Сън Дремота Работа Зимен сън на Очите П?

KESYOO Mask Маска За Очи Парна Капак За Очите USB Сухо покритие За очите Щит Контрол Време Регулируема Температура Тампон за Очи за Сън Дремота Работа Зимен сън на Очите Пара

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

Прекрасен подарък за вашите приятели и близки.Напълно блокируйте цялата светлина, за да ви помогне да заспите и да се гмурне в дълбокото.Помага за облекчаване на главоболие и безсъние; премахва умората на очите.Напълно блокируйте цялата светлина, за да ви помогне да заспите и да се гмурне в дълбокото.Дизайн парна превръзки за горещи очи с USB зареждане, удобен и луксозен.Помага за облекчаване на главоболие и безсъние; премахва умората на очите.Дизайн парна превръзки за горещи очи с USB зареждане, удобен и луксозен. идеална за това, за да ви помогне да заспите за най-страхотните нощен сън и се събуди отпочинал. идеална за това, за да ви помогне да заспите за най-страхотните нощен сън и се събуди отпочинал.Прекрасен подарък за вашите приятели и близки.

Подробности

Избор на купувачи