.

.

304 Кръгла Тръба от Неръждаема Стомана с диаметър 5 мм и 0.2 мм, Дебелина на стената 250 мм, Дължина Безпроблемна Директен Тръби, 2 бр.

304 Кръгла Тръба от Неръждаема Стомана с диаметър 5 мм и 0.2 мм, Дебелина на стената 250 мм, Дължина Безпроблемна Директен Тръби, 2 бр.

BGN 4.11
Брой продукти
Налично

н, Особено в обзавеждането на жилищни помещения и на индустрията, като например дограма, изделия, градински стоки, парапети, кражби обков и мебели. [Неща] - е Изработен от неръждаема стомана 304, за да се гарантира висока здравина, способност за заваряване и дълъг експлоатационен срок.Освен това, той може да се реже, намачкани дърворезба или заварена на флората в съответствие с вашите нужди.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана 304 Обработка на повърхността : полиран Външен диаметър : 5 мм / 0,20 инча Дебелина на стената : от 0,2 мм / 0,008 инча Обща дължина : 250 мм / 9,84 инча съдържание на Пакета : 2 кръгли тръби от неръждаема стомана. Обикновено се използва в промишлеността, модели на кораби, продуктите са ръчно изработени, водопроводи, механични конструктивни елементи и т., Особено в обзавеждането на жилищни помещения и на индустрията, като например дограма, изделия, градински стоки, парапети, кражби обков и мебели. [Безпроблемна конструкция] - Вътрешна повърхност е гладка, без пукнатини, се предлага под формата на экструдированной на конструктивна или тянутой безшевни кръгли тръби от неръждаема стомана за точното прилагане.Освен това, той може да се реже, намачкани дърворезба или заварена на флората в съответствие с вашите нужди. [Обработка на повърхността] - Завърши полиране, което осигурява мекота, устойчивост на окисление и корозия. [Как да използвате] - В зависимост от необходимата ви дължина можете да го обработим с помощта на професионално оборудване. [Обработка на повърхността] - Завърши полиране, което осигурява мекота, устойчивост на окисление и корозия. Вътрешната повърхност е гладка, без пукнатини, и е на разположение в экструдированной на конструктивна или тянутой безшевни кръгли тръби от неръждаема стомана за точното прилагане. В зависимост от необходимата ви дължина, можете да го обработим с помощта на професионално оборудване.Освен това, той може да се реже, намачкани дърворезба или заварена на флората в съответствие с вашите нужди.

Подробности

Избор на купувачи