.

.

Unifizz Латунная Кръгла Тръба Медна Тръба Тръба H65 15 mm OD 0,5 мм Дебелина на стената 100 mm Дължина на Безпроблемна права Тръба Тръба за DIY Проект Кухи Модели на Декоративни Р

Unifizz Латунная Кръгла Тръба Медна Тръба Тръба H65 15 mm OD 0,5 мм Дебелина на стената 100 mm Дължина на Безпроблемна права Тръба Тръба за DIY Проект Кухи Модели на Декоративни Рамки Хоби 1 бр.

BGN 2.00
Брой продукти
Налично

Може да се използва за проекти направи си САМ, хоби, социалната, модели на сгради, подвесном держателе за растенията, декориране на дома, огледала, производството, градински продукти и много други [Реже и сваривается] - Му могат да се режат и да пробие в съответствие с необходимата ви дължина, и можете да използвате подходящото оборудване за заваряване. [Размер] - Външен диаметър : 15 mm; Дебелина на стената : 0,5 мм; Обща дължина : 100 мм. Моля, проверете размера, преди да купите. [Изпълнение] - Безшевно пресоване и интегрирано формоване, гладка повърхност, без пукнатини, лека и удобна за подмяна и поддръжка.Лесна инсталация.Благодаря ви за вашия вид разбиране. [НЕЩА] - Изработен е от месинг за да се гарантира висока здравина, способност за заваряване и дълъг експлоатационен срок. [Размер] - Външен диаметър : 15 mm; Дебелина на стената : 0,5 мм; Обща дължина : 100 мм.Лесна инсталация.) На 15 мм Дебелина на стените : (прибл.Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване.[НЕЩА] - Изработен е от месинг за да се гарантира висока здравина, способност за заваряване и дълъг експлоатационен срок. [Реже и сваривается] - Му могат да се режат и да пробие в съответствие с необходимата ви дължина, и можете да използвате подходящото оборудване за заваряване.Може да го нарежете и да пробие в съответствие с необходимата ви дължина, и можете да използвате подходящото оборудване за заваряване. [ПРИЛАГАНЕТО на] - Може да се използва за проекти направи си САМ, хоби, социалната, модели на сгради, подвесном держателе за растенията, декориране на дома, огледала, производството, градински продукти и много други.

Подробности

Избор на купувачи