.

.

Металната тръба 20 мм, Тръби от неръждаема стомана 19 мм, Стоманена тръба 18 мм тръба 17 мм Метална тръба 16 мм Кръгла тръба 15 мм Стоманени тръби 14 мм водопроводна тръба (OD

Металната тръба 20 мм, Тръби от неръждаема стомана 19 мм, Стоманена тръба 18 мм тръба 17 мм Метална тръба 16 мм Кръгла тръба 15 мм Стоманени тръби 14 мм водопроводна тръба (OD20mmID10mm, L50cm)

BGN 30.50
Брой продукти
Налично

Повърхността на тръби от неръждаема стомана : е изработена от гладка, антиокислительной и антикорозионна смилане Конструкцията на тръби от неръждаема стомана : Вътрешна част безпроблемна, и тя се използва специално за прецизно изтегляне на проекти или за изтегляне на безшевни кръгли тръби от неръждаема стомана.Подходящ за украса на живот и на такива отрасли, като рамка, ръчно изработени изделия, стоки за градинарство, почерк, аксесоари за магазини, мебели и т. Използването на тръби от неръждаема стомана : обикновено се използва в промишлени, автомобилната, химическата, леката промишленост, други промишлени тръбопроводи и механични конструктивни части. Характеристики на тръби от неръждаема стомана : Неръждаема стомана са устойчиви на корозия и окисляване и лесно може да издържа на високи температури. Как да се използва тръба от неръждаема стомана могат да се справят в съответствие с желаната дължина и заварка с помощта на подходящо оборудване. Марка тръби от неръждаема стомана : Изработени от неръждаема стомана 304 с висока здравина, свариваемостью и продължителна експлоатация. Размер на доставка на тръби от неръждаема стомана : външен диаметър 0,5 мм-720 мм, дебелина на стената 0,1 mm-100 mm 2.

Подробности

Избор на купувачи