.

.

SEIJY Водоустойчива чанта за обяд, Изолирано Женствена чанта за колбаси под формата на Такси, Кучета, Калъф за хранене, Охлаждане, Топла чанта за Bento, Обяд-бокс (Цвят: A, ?

SEIJY Водоустойчива чанта за обяд, Изолирано Женствена чанта за колбаси под формата на Такси, Кучета, Калъф за хранене, Охлаждане, Топла чанта за Bento, Обяд-бокс (Цвят: A, размер: 28x24x18,5 см)

BGN 100.99
Брой продукти
Налично

Производствен процес : на Трансферния печатМатериал : полиестер Процеса на производство : Трансферния печат Структура аксесоари : Един основен джоб, в сила тесьма за носене Инструкции за пране : Ръчно пране, да не се гали, да не се избелва Размер : 28x24x18,5 см.Структура аксесоари : Един основен джоб, подсилени ремъци за носене. Ние разработихме тази широко отворена чанта за обяд, тя ще подобри ежедневното използване, лесно и бързо се поставя и изкарва обяд-бокс или други неща, без да отнемат от вашето време. Размер : 28x24x18,5 см.Водонепроницаемое одеяло и Пълен Набор от прибори за хранене.Съдържание на опаковката : 1 * чанта за обяд Забележки : поради осветление и монитори съществува малка разлика между картина и реални стока.Инструкции за пране : Ръчно пране, да не се гали, да не се избелва. Ние разработихме тази широко отворена чанта за обяд, тя ще подобри ежедневното използване, лесно и бързо се поставя и изкарва обяд-бокс или други неща, не ще проведат си губи времето.Обещанието е, че Ако на продукта има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-бързо.

Подробности

Избор на купувачи