.

.

Светли Перуки на Дантели от Човешка Коса Обемна вълна 613 Перука на Дантели от Човешка Коса 13x4 Светла Перука от Човешка Коса за жени Обемна вълна от 150% плътност 613 HD П?

Светли Перуки на Дантели от Човешка Коса Обемна вълна 613 Перука на Дантели от Човешка Коса 13x4 Светла Перука от Човешка Коса за жени Обемна вълна от 150% плътност 613 HD Перука на дантели, предварително выщипанный

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

Дължина на косата : 18-30 инча 613 Светла перука от естествена коса на дантели 13x4, 1.A1 : Е руса перуки, изработени от човешка коса на дантели, много красив цвят, много модни косата.Това ще помогне да се уверите, че перуката ще запази своето добро състояние и издържа по-дълго. Мога ли да носят тези светли и перуки на съвсем малък следа от човешка коса за по-дълго време?. Не е нужно да се притеснявате за дължината и плътността на перука.Услуги : Бърза доставка, в повечето случаи доставката може да отнеме 1-3 работни дни. Какъв цвят перука?.A2 : Това е 100% бразилски естествени коси Реми, вие добре се грижат за косата, мисля, че можете да ги носите няколко месеца, дори Година.Материал на перука : 100% Необработен бразилски Перуки, изработени от естествени светли коси.Материал и размера на дантела : 13x4 Перуки, изработени от човешка коса на дантели, 613 Прозрачни HD Перуки от човешка коса на дантели, предварително выщипанные избелени възли с детски коси, меко швейцарско дантела, свободната част. Размер шапки : среден размер (22-22,5 инча).613 Перука от човешка коса на дантели Материал : 100% необработен бразилски естествени човешки косми, светла перука от човешка коса, 150 плътност, пълен и гъста, челни перуки, изработени от човешка коса Обемна вълна. Моля, внимателно се подгответе перука след боядисване на косата. Моля, изберете добра боя за коса и контрол на времето за оцветяване, температурата на боядисване.Нашият светъл перука от човешка коса 613 може лесно да боядиса във всеки цвят, и той много добре приема цвят, светли и перуки от човешка коса на дантели могат да се използват повторно и боядисани няколко пъти, че ще ви спести време и пари.Плътност на косата : 150% плътност, естествени и гъсти. Не е нужно да се притеснявате за загуба на заплитане на косата.Перуки от човешка коса на дантели отпред. Качеството на насипни вълна blond-перука : Перуки, изработени от човешка коса за черни жени, меки, не се хвърли, не спутываются, са приятни за кожата, могат да бъдат боядисани, завиты, се изправи, са подредени така, както на вас ви харесва.

Подробности

Избор на купувачи