.

.

Жена дълга къдрава перука QSM - черна перука от топлоустойчива влакна за партита за запознанства, на дълги, вълнообразни перука (розов)

Жена дълга къдрава перука QSM - черна перука от топлоустойчива влакна за партита за запознанства, на дълги, вълнообразни перука (розов)

BGN 20.76
Брой продукти
Налично

В : Това е подходящ за всички?О : Това може да се обърне на повечето хора.Въпрос : Въпрос дали за него шапка за перука ? A : Да, Въпрос : выцветет ли цвят, ако го измие? A : Не.Детайли перука Тип перуки : Синтетични перуки Материал : висококачествено синтетично влакно Цвят : същата, като тази на снимката Размерът на шапки : Среден (среден размер) Може да се къдри : Да (при температура под 300 градуса по Фаренхайт) Може да се оцвети : Не, Функция : Без лепило/еластична регулируема лента на Помещение включва : 1 бр.Опаковка-1 х Перука и 1 х растягивающаяся найлонова шапка за перука.В : може да се боя?О : това е синтетична перука, и не може да се рисува. шапка за перука. Често задавани въпроси : В : Как да правилно да се съхранява, когато аз дълго време не е използван?О : най-Добре е, ако можете да си перука на стойка за перуки или на сляпо.Той има два каишка, които можете да настроите, за да той се приближаваше ви.Подходящите случаи - Красиви тучни перуки са идеални за ежедневна употреба, cosplay, или костюмированной партита, изпращане на подаръци на приятели и определен тематичен представяне, модерен и атрактивен, които добавят още повече чар и забавление.Термостойкое влакна-за тази цел можете да използвате плойку.

Подробности

Избор на купувачи