.

.

XZGDEN Well 48 см Высокотемпературное Жично влакна за Коса, Топлоустойчива права Коса с опашка на Кон, Въздушни Коса За удължаване, Перука с опашка на кон (Цвят: кафяв, чер?

XZGDEN Well 48 см Высокотемпературное Жично влакна за Коса, Топлоустойчива права Коса с опашка на Кон, Въздушни Коса За удължаване, Перука с опашка на кон (Цвят: кафяв, черен, Размер: Къдрици)

BGN 2.67
Брой продукти
Налично

Перуки, направени от термоустойчива права коса с кон опашка, отгоре косата, режийни коса за удължаване, перука с опашка на кон Параметри на продукта : Тегло на продукта : 100 г или 85 g Дължина изделия : 55 см или 48 см Материал на косата : висока коприна Приложимо цвета на кожата : всяка кожа Применимая форма на лицето : всяка форма на лицапримечание : Не боядисват горещо начин Опаковка : 1 по-дълги опаковка с кон опашкаАко той е повреден, моля, направете няколко снимки и ни изпратете електронно писмо.Перуки са лесни за използване : преди да нося перука или "конска опашка", поставете шпильку на върха на шипове, след това увийте косата уточной конци и да ги свържете бод "боб".Функция : идеално да се увеличи обема и дължината.Материал на перука : дълга права коса или дълга къдрава опашка е изработен от висококачествена матирана высокотемпературного коприна, който прилича на човешка коса и на пипане, по-мека и гладка. It може да се измие основно 3 пъти.Не сте доволни от покупката си, просто се свържете с нас и ние ще ви възстановим парите.Лесна инсталация : лесно се вдига, по-голям избор, предлагат се различни стилове. Поради различно осветление цветът на продукта може да се различават 2.Такава опашка лесно се побира в прическа. Продължавайте да се измие климатик чиста вода с температура от 35 ° C до 40 °C.И променя външния си вид за няколко секунди, без да уврежда косата.Изплакнете остатъците от шампоан чиста вода. Бавно гребен на гребен, за климатик равномерно обхваща кожата. Когато тя е наполовина пълна, ще изсъхне, но да не изсъхне, спрей специален хранителен разтвор (care solution).Моля, лично проверете за повреди при получаване на стоката.

Подробности

Избор на купувачи