.

.

Кратък Блондинистый Перука Боб с Бретон От Човешка Коса производство на Бразилския Virgin Human Hair Machine Made Къса Перуки Боб От Човешка Коса за черни жени 613 Цвят на 180% Плът?

Кратък Блондинистый Перука Боб с Бретон От Човешка Коса производство на Бразилския Virgin Human Hair Machine Made Къса Перуки Боб От Човешка Коса за черни жени 613 Цвят на 180% Плътност на 12 инча

BGN 25.00
Брой продукти
Налично

Оставете косата да изсъхне по естествен начин, не се излагайте на слънце и не сушете със сешоарО : Да, за коса могат да бъдат боядисани. много естествени, чисти, меки. (1) Косата OYM - това е 100% човешка коса, подходящ за продължителна употреба.И тъй като ципа отправен без entanglements.Не пада и не спутываются, те могат да се къдри, а избелители и оцветители, са на разположение за всеки вкус. Добавете мек шампоан в хладка вода и измийте косата си до пълно прочистване.A : Косата тагове заедно от двойно патица, без загуба.Вие не рискувате да опитате.Защо да изберете OYM Hair?. Преди миене внимателно срешете косата си с ръце, не накручивайте им.Характеристики на косата : 100% естествени бразилски косата правилната дебелина и дължина.OYM Hair е професионален доставчик на човешки косъм, се продава на човешки косъм много години, с квалифицирани работници и модерна техника.Мека текстура и лек.OYM Коса - Грижа за вашата красота.В зависимост от това, каква позиция на косата при хора разни, дълъг бретон можете да променяте върху дясната или лявата страна.OYM Hair - това е професионален фабрика-доставчик, която е в състояние да се изследват, проектират, произвеждат и продават в модни прически, от които се нуждаете.Как да си мият перуки.Обслужване на клиенти : Възстановяване или замяна и без причина.A : Здравей приятел, моля, пробвайте чрез изгаряне (коси, ще бъдат видими при горене и се превръщат в пепел, синтетични косми ще отделят черен дим и ще лепкава топка след изгаряне.Защо да изберете OYM Hair?.Ако имате някакви въпроси и предложения, моля, свържете се с нас по всяко време. Никога не спите с мокра коса, и можете да ги покрия, за да се предотврати спутывание.Може да бъде променен дизайн в различни форми!Подходящи за всички случаи. (3) OYM Hair сега разполага със собствен изследователски център, дизайнерски отдел, отдел за депозиране и превоза, както вътре в страната, така и в чужбина.Дискретно подчертава красотата на косата.

Подробности

Избор на купувачи